AnalyseEthereum

Altcoin-markedet oplever konsolideret prisaktion – ETH-baserede tokens lider størst korrektur

Konsolideret prisaktion på Altcoin-markedet

Altcoin-markedet oplever i øjeblikket en konsolideret prisaktion, hvor tokenpriserne på kryptomarkedet er faldet i de seneste dage. Især har ETH-baserede token i denne uge registreret den højeste korrektion, hvilket indikerer øget salgspress i kryptorummet.

Vil Altcoin-sæsonen opleve en forsinket start?

Mens kryptomarkedet går ind i en konsolideret fase, rejser spørgsmålet om, hvorvidt Altcoin-sæsonen vil opleve en forsinket start. Har Memecoin-kategorien i løbet af ugen vist øget bullish stemning ved at registrere en positiv prisaktion?

Fantom (FTM) oplever en bjørnemarkedadfærd

Selvom Fantom (FTM) har oplevet en stigning på cirka 15% denne måned, har FTM-møntprisen i den forgangne uge registreret en korrektion på 6,83%. Med en stigning på 0,61% i sit portefølje og en handelsvolumenstigning på 9,46% inden for de seneste 24 timer, har Fantom tilføjet 0,61%.

Med en handelspris på 0,9164 USD, et cirkulerende udbud på 2.803.634.836 FTM og en markedskapitalisering på 2,267 milliarder USD har Fantom-prisen rangeret som nummer 53 på den globale kryptomarkedliste.

Det krydsende EMA 50/200-dage støtter prisdiagrammet på 1D-tidsrammen, hvilket indikerer bullish indflydelse på kryptomarkedet. Dog viser MACD en konstant flatline i sit prisdiagram. Desuden antyder den glidende gennemsnit en høj sandsynlighed for en bearish konvergens, hvilket indikerer en blandet stemning i kryptorummet for Fantom-tokenet.

Hvis markedet igen får fart på, vil Fantom-prisen forberede sig på at teste sit øverste modstandsniveau på 1 USD i de kommende uger. Hvis bjørnene derimod overtager kontrollen fra okserne, vil Fantom-kryptocurrency styrtdykke til sit støtteniveau på 0,70 USD.

Ondo (ONDO) prisaktion

Lanceret den 18. januar 2024 med en handelsværdi på 0,10 USD har Ondo-prisen vist en stærk bullish prisaktion. Med en stigning på ca. 675% siden lanceringen og en markedskapitalisering på 1,740 milliarder USD har Ondo-tokenet indtaget 60. pladsen.

Top  Krypto-Wal kauft Memecoin BEER massiv ein: Analyse deutet auf parabolisches Wachstum hin

Relative Strength Index (RSI) viser en bearish konvergens på 4H-tidsrammen, hvilket indikerer øget salgspress i forhold til købspresset på kryptomarkedet.

Hvis markedet oplever øget bullish stemning, vil ONDO-møntprisen forberede sig på at teste sit All Time High (ATH) på 1,33 USD i denne uge og potentielt bevæge sig mod sit øverste modstandsniveau på 1,5 USD.

Dog kan øget salgspress føre til, at altcoinen glider ned til sit støtteniveau på 1,175 USD i de kommende uger.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button