AnalyseChainlinkDeFi

Analyse: Chainlinks Marktbewertung, institutionelle Akzeptanz und der Weg zum Google der Kryptowährungen.

Chainlink Analyse: Institutionelle Akzeptanz und Bewertungsprobleme

Jake Pahor, grundlægger og analytiker hos Decentralized Finance (DeFi), har udarbejdet en omfattende analyse af Chainlink (LINK). Analysen dækker virksomhedens generelle oversigt, dets ekstreme dominans i økosystemet, positive og negative drivkræfter samt værdiforslag.

Det Google for Kryptocurrency

Ifølge Pahor er Chainlink på vej til at blive det Google for kryptocurrency, da der er mange ligheder mellem de to virksomheder. Han beskriver Chainlink som mere end blot et Oracle – det er kryptovalutaens Google, med en stærk produktportefølje og ambitionen om at dominere markedet.

Til at støtte sit synspunkt forklarede Pahor, at ligesom Google startede med en internet-søgemaskine og udvidede derefter til andre produkter som Gmail, Google Meet, Android, YouTube og mere, så begyndte Chainlink med Oracle-tjenester og har siden udviklet flere produkter som prisfeeds, datafeeds, Proof of Reserve og meget mere.

Positive indikatorer

Institutionel accept er ifølge Pahor en vigtig positiv indikator for Chainlink. Virksomheden har etableret partnerskaber med flere finansielle institutioner og teknologigiganter som SWIFT, Google Cloud, Vodafone og AWS. DTCC Smart NAV Piloten kan også være et positivt tegn, da DTCC har samarbejdet med Chainlink for at udnytte deres CCIP til sømløs interoperabilitet.

Negative kræfter

Pahor peger på flere faktorer, der kan påvirke prisen på Chainlink negativt. Dette inkluderer det store antal ikke-cirkulerende LINK-tokens samt konkurrence fra virksomheder som Python Network og Band Protocol. Derudover kan Chainlink, på grund af sin åbne kildekode, være sårbar over for sårbarheder og potentielle forgreninger.

Til trods for udfordringerne mener analytiker Michaël van de Poppe, at LINK stadig har potentiale. Han ser en mulighed for, at LINK kan nå nye højder og bryde det tidligere all-time high.

Top  LUNC stieg um mehr als 300 % - Marktstimmung pessimistisch, aber dennoch optimistischer Ausblick

Ved redaktionens afslutning blev LINK handlet til $11,35, en nedgang på 2 % i løbet af de sidste 24 timer.

Konklusion

Chainlink står over for både positive og negative faktorer, der kan påvirke dets kursudvikling. Mens institutionel accept og udvidelsesmuligheder er positive tegn, udgør det store antal ikke-cirkulerende tokens og konkurrencen i branchen udfordringer. Investorer bør overveje disse faktorer nøje, når de træffer beslutninger om deres investeringer i Chainlink.

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button