AnalyseDeFi

Avalanche C-Chain oplever betydeligt fald i brugeraktivitet og værdi – hvad betyder det for AVAX investorer?

Den seneste udvikling af AVAX’s pris

AVAX-prisens nedgang

I løbet af de sidste 30 dage er prisen på AVAX faldet med 30 %. Dette fald kan primært tilskrives den lave brugeraktivitet i Avalanche C-Chain-netværket.

Lav brugeraktivitet på Avalanche C-Chain

En analyse af det Proof-of-Stake-baserede blockchain-netværk afslørede, at værdifaldet af AVAX skyldes den faldende brugeraktivitet på dets C-Chain. Selvom Avalanche består af forskellige chains, er C-Chain anset for at være den vigtigste kæde, da den giver brugerne mulighed for at oprette og interagere med decentrale applikationer (dApps).

Markant nedgang i Avalanche C-Chain

Data fra Artemis viser, at Avalanche C-Chain har oplevet en markant tilbagegang i efterspørgslen i løbet af den seneste måned. Antallet af unikke wallet-adresser, der udfører On-Chain-transaktioner via kæden, er faldet med over 45 % i løbet af de sidste 30 dage.

Konsekvenser af lav brugeraktivitet

Den lave brugeraktivitet har resulteret i en kraftig nedgang i antallet af transaktioner, der er registreret på C-Chain i løbet af den sidste måned. Derudover er transaktionsgebyrerne faldet med 97 % i samme periode. Den lave aktivitet har også ført til et fald på 16 % i Total Value Locked (TVL) i netværkets decentraliserede finansverden (DeFi) og en nedgang på 53 % i det samlede volumen af transaktioner afviklet på de decentraliserede børser (DEXes) inden for blockchain-netværket.

Det ses tydeligt, at den lave brugeraktivitet har haft betydelige konsekvenser for Avalanche C-Chain-netværket, og det er en udvikling, som investorer og interessenter bør være opmærksomme på.

Top  Jimmy Butler indgår millionaftale med YouTube-influencer for at afslutte retssag fra Binance investorer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button