Analyse

AVAX stiger med over 11 % – Kan Avalanche’s jüngste Bullenrallye fortsætte?

Avalanches stærke stigning og muligheden for en fordobling

Avalanche [AVAX] overraskede investorerne for nylig, da prisen på tokenet steg med mere end 11 % inden for de seneste 24 timer. Selvom denne stigning kan virke pludselig, tyder de seneste data på, at AVAX har planlagt dette gennembrud i måneder.

Avalanches seneste stigning

Sidste uge overtog Avalanche-bullerne tydeligt markedet, da tokenets pris steg med mere end 19 % inden for de seneste syv dage. I de seneste 24 timer blev dette tal endnu bedre, da AVAX steg med imponerende 11 %. Til tiden for skrivning blev AVAX handlet til 32,09 $ med en markedspris på over 12,6 milliarder $, hvilket placerer det som den ellevtestørste kryptovaluta. Ifølge IntoTheBlock var over 55 % af Avalanche-investorerne i overskud.

Muligheden for en fordobling af Avalanche-rallyet

En analyse antydede muligheden for en fordobling af væksten, hvilket fik AMBCrypto til at undersøge tokenets on-chain data. AVAXs handelsvolumen steg sammen med prisen og fungerede som grundlaget for opturen. Der var også en stigning i det sociale volumen, hvilket afspejlede en stigende popularitet af AVAX.

Den vægtede stemning omkring tokenet forbedrede sig også, hvilket indikerede en stigende optimisme. Yderligere var der en stigning i udviklingsaktiviteten, hvilket tydede på, at udviklerne gjorde en større indsats for at forbedre blockchainen.

Risici og potentielle korrektioner

En analyse af AVAXs daglige diagram viste, at prisen testede sit støttepunkt ved 31,4 $. En vellykket pause kunne føre AVAX tilbage til 41 $. Dog var Money Flow Index (MFI) tæt på at nå overkøbtzone, hvilket kunne øge salgspresset på tokenet. Desuden viste Chaikin Money Flow (CMF) også en nedadgående tendens, hvilket antydede, at AVAX snart kunne miste sin opadgående dynamik og blive ramt af en priskorrektion.

Top  Er Bitcoin (BTC) på vej mod en ekstrem volatilitet? Analyse tyder på potentielt hurtigt prisfald eller stigning.

Ifølge data fra Hyblock Capital ville det være afgørende for AVAX at stige over 33 $, da det ville føre til en stigning i likvidationen. Generelt fører en stigning i likvidation til priskorrektioner, mens en baisseagtig overtagelse kunne få AVAX til at falde til 26 $.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button