Analyse

Binance Futures introducerer USDC-beskyttet ORDI Perpetual Contract: Hvad betyder det for handel med ORDI?

Binance Futures introducerer USDC-beskyttet ORDI Perpetual kontrakt

Binance Futures vil lancere den USDC-beskyttede ORDI Perpetual Contract den 22. februar 2024 kl. 08:00, hvilket sigter mod at udvide handelsvolumen for ORDI-fans. Denne introduktion vil give traderne mulighed for at handle med en imponerende gearing på op til 75x, hvilket åbner op for risikofyldte handelsmuligheder. Perpetual Futures tillader handel med futures uden udløbsdato og har været særligt populære på kryptomarkedet.

Traderen forventer ORDI-kursudbrud gennem Binance-notering

Lanceringen af ORDIUSDC-kontrakten giver tradere mulighed for at handle stabiliteten af USDC mod den potentielle volatilitet og vækstudsigterne for ORDI. Kontrakten har en tick-størrelse på 0,001 og en afbalanceret finansieringsrente, som er begrænset til mellem +2,00 og -2,00 procent.

Den nye ORDI-kontrakt bidrager til retfærdighed og stabilitet på markedet gennem den fire timers finansieringsgebyrafvikling. Muligheden for en maksimal gearing på 75x udgør en lukrativ, men også ekstremt risikofyldt mulighed for erfarne tradere.

Efter denne meddelelse stiger BRC-20 ORDI-tokenets kurs, hvilket bekræftes af en Tasse-Handle-mønster på dagsdiagrammet. Dette mønster antyder potentialet for en betydelig kursbevægelse. Den kritiske halslinje for dette mønster ligger på 72 USD: En yderst bullish prognose, hvis ORDI kan overskride denne pris.

“Hvis momentum fortsætter, kunne ORDI stige med 30 procent og nå en pris på 91,80 USD.”

  • Pseudonym Trader Elodie

Vigtigheden af at bemærke Binance’s ændringer

Uanset dette bør tradere også være opmærksomme på de kommende ændringer i Binance’s leveraged token. Handel med handelspar som BNBUP/USDT, BNBDOWN/USDT, ETHUP/USDT, ETHDOWN/USDT, BTCUP/USDT og BTCDOWN/USDT vil blive stoppet den 28. februar 2024. Derefter vil platformen afslutte tilbagetjenesteydelserne og fjerne disse gearede tokens fra listen den 3. april 2024.

Top  Kalifornisk betalingsudbyder samarbejder med Paxos om lancering af deres egen stablecoin (PYUSD) - her er detaljerne

Kilder:

  • Binance Futures
  • TradingView

Bemærk: Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Handel med kryptocurrency indebærer betydelig risiko, og det anbefales at søge professionel rådgivning, før man påbegynder sådanne investeringer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button