Analyse

BNB holder sig inden for en stigende trekant-struktur: Teknisk analyse og forudsigelser

BNB holder sig inden for en stigende trekantstruktur

BNB forbliver inden for en stigende trekantstruktur i dagligdagsdiagrammet og handler i øjeblikket lige under den gule modstandslinje ved 603 US dollars.

VPVR (Volume Profile Visible Range)

VPVR (Volume Profile Visible Range) er et værktøj, der viser handelsvolumen over en bestemt periode og prisklasse. Det hjælper med at identificere vigtige niveauer baseret på, hvor meget handel der har fundet sted ved en bestemt pris.

I tilfælde af Binance Coin (BNB) kan VPVR-værktøjet være nyttigt for handlende, der ønsker at identificere potentielle støtte- og modstandsniveauer baseret på tidligere handelsvolumen.

Ascending Triangle-struktur

En stigende trekant er en fortsættelsesmønster, der indikerer, at prisen sandsynligvis vil fortsætte i samme retning, som den bevægede sig før mønsteret opstod. Denne struktur består af en stigende støttelinje og en vandret modstandslinje.

Da BNB handler lige under den gule modstandslinje, kan en breakout over dette niveau indikere en potentiel opadgående bevægelse i prisen.

Konklusion

Med BNB’s fortsættelse inden for en stigende trekantstruktur og brugen af VPVR til at identificere vigtige niveauer baseret på tidligere handelsvolumen, er det værd at følge med i, hvordan prisen udvikler sig i de kommende dage. En breakout over den gule modstandslinje kan signalere en opadgående bevægelse i BNB’s pris.

Top  Hvorfor Federal Reserve holder øje med Petrodollaren i deres rentepolitik

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button