AnalyseEthereum

BNB-Kurs steigt auf 20-Monat-Hoch: Wird die 400 $-Marke erreicht?

BNB opnår 20-måneders højde, men kan det nå 400 $?

Efter at have oplevet et bemærkelsesværdigt kursstigning fra $287 til et 20-måneders højde på $363 den 25. januar, har BNB set en stabil handelsvolumen på over en milliard dollars i de seneste to uger. Det næste kursmål for BNB er $400, en grænse, som token ikke har nået de seneste to år.

Efter at have været et af de mest omtalte krypto-projekter på markedet, er BNB faldet i den generelle omtale. Fra maj 2022 har BNB bevæget sig sidelæns de fleste dage, og dets forsøg på at bryde $400-mærket er gentagne gange blevet afvist. Dog viser den fjerdestørste kryptocurrency tegn på en kommende kursstigning i de seneste tre uger, hvilket potentielt kan føre til en gennembrud af $400-modstanden for første gang siden februar 2022.

På nuværende tidspunkt handles BNB til $351, og har bevæget sig meget lidt i de seneste dage. Dog kommer denne stilhed efter tre uger med spændende kursbevægelser, hvor prisen steg med 26% og nåede et nyt årligt højdepunkt. Tekniske diagrammer viser, at BNB har opnået bullish data siden 8. februar, med On-Balance Volume (OBV) indikatoren, der konstant stiger, hvilket indikerer afgørende købsvolumen i denne periode.

Selvom handelsvolumen har været højt (1,23 milliarder dollar i de seneste 24 timer, svarende til en stigning på 26% den dag), forudsiger analytikere stadig, at det kan tage et stykke tid, før BNB når $400. Mens bullish stemning dominerer markedet, forventes det, at tokenet vil samle sig i området mellem $350 og $380, før det endelig bryder igennem.

Top  Ripple’s Siegesrunde in NYC: Feier nach juristischem Sieg gegen SEC

Det er værd at bemærke, at det meste af stigningen kommer fra spotmarkedet, mens derivatmarkedet har været mere pessimistisk på det seneste. Interessen for BNB er faldet siden starten af weekenden, og refinansieringsraten har været negativ, hvilket tyder på, at professionelle forhandlere ikke er sikre på, om BNB kan opretholde sin dynamik, og nogle tager gevinster med.

Selvom BNB har oplevet imponerende kursstigninger i de seneste tre uger, har det alligevel mistet fjerdepladsen til Solana den 13. februar. Med en markedsværdi på $52 mia. har BNB sidenhen indhentet positionen foran Solana, der nu ligger på femtepladsen med en markedsværdi på $50 mia.

Mens analytikere forudsiger, at BNB snart vil nå $400, vil momentummet afhænge af, om BNB-kæden fortsat kan tiltrække brugere og udviklere. I 2023 etablerede BNB Chain sig som en af de tre største kæder i antal brugere ved siden af Solana og Ethereum, med en maksimum på 32 mio. transaktioner om dagen. I år har den fortsat sin vækst og har ifølge DeFiLlama den tredjestørste værdi med $4,15 mia. låst på kæden, kun overgået af Ethereum og TRON.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button