AnalyseDeFiEthereum

BNB’s bemærkelsesværdige erholung: Stigende DApps på Binance Smart Chain driver prisen op

Binance Coin (BNB) – En imponerende opsving

Binance Coin (BNB) viser bemærkelsesværdig opsving

Binance Coin (BNB) har vist en betydelig opsving de seneste måneder, efter at prisen i starten af året oplevede en markant nedgang på grund af markedets volatilitet og en retssag fra SEC mod Binance og dets grundlægger Changpeng Zhao (CZ). De seneste data tyder på, at BNB-prisen fortsat stiger på grund af den stigende brug af decentraliserede applikationer (DApps) på Binance Smart Chain (BSC).

Stigning i BNB-prisen og brugen af DApps

Efter at have oplevet et markant fald til 203 dollars fra sit årlige højdepunkt på 350 dollars, har BNB i de seneste 24 timer oplevet en stigning på 4,5 %. Derudover viser dens præstation i perioder på syv, fjorten og tredive dage en stigende tendens med stigninger på henholdsvis 20 %, 24 % og 38 %. Dette tyder på en positiv stemning og muligvis forestående opsving.

En væsentlig faktor for stigningen i BNB’s pris er den stigende brug af DApps på Binance Smart Chain. DappRadar-data viser en stigning i DApp-volumen på 4,83 milliarder dollars, svarende til en stigning på 12 %. BNB-kæden har desuden et økosystem med 5.120 DApps og har registreret 4,89 millioner transaktioner, hvilket tyder på en voksende efterspørgsel på BNB, da det fungerer som primær token i BSC-økosystemet.

Positive tendenser for BNB

Sammenlignet med Ethereum (ETH) understreger data fra DappRadar BNB’s overlegne præstation inden for forskellige indikatorer som kontrakter, samlet antal af Unique Active Wallets (UAW), Decentralized Finance (DeFi), Total Value Locked (TVL) og non-fungible token (NFT)-volumen. BNB-kæden har i de seneste 24 timer holdt førstepladsen og viser dermed brug og accept.

Top  Er Dogecoin dødt? En analyse af Dogecoin's aktuelle tilstand

Desuden har markedsudviklingen for BNB udviklet sig positivt med en cirkulerende markedsværdi på 48,02 milliarder dollars, en vækst i omsætningen på 28,51 % i de sidste 30 dage og en årlig omsætning på 187,56 millioner dollars. Disse fundamentale data bidrager også til den positive stemning omkring BNB.

En kryptoinvestors prognose antyder, at BNB kunne nå en ny årlig top i første halvdel af 2024. Denne prognose er baseret på en analyse af 1-ugers diagrammet for BNB, der viser et brud ud af et nedadgående trekantmønster og dermed signalerer afslutningen på den makroøkonomiske nedadgående tendens.

Afsluttende bemærkninger

Det er dog vigtigt at bemærke, at BNB stadig står over for modstandsniveauer, der skal overvindes. Mens den foreslåede teori er lovende, er den faktiske realisering af en ny årlig top for Binance Coin samt en vedvarende opadgående tendens stadig afventende.

Alt i alt har Binance Coin oplevet en stærk opsving og vist en bemærkelsesværdig stigning i prisen, som kan tilskrives den stigende brug af DApps på Binance Smart Chain. Det vil være interessant at se, hvordan udviklingen for BNB vil forme sig i de kommende måneder.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button