AnalyseCardano

Cardano [ADA] korrelierer stærkt med Avalanche [AVAX] og Polygon [MATIC]: Hvad betyder det for fremtiden?

Cardano har en stærk korrelation med Avalanche (AVAX) og Polygon (MATIC) ifølge data fra IntoTheBlock. Korrelationskoefficienterne mellem ADA og AVAX var på 0,99 ved redaktionens slutning, mens den for MATIC var 0,98 på 60-dages basis. Korrelationskoefficienten kan variere mellem -1 og +1, hvor -1 angiver signifikant divergens.

En høj værdi nær +1 tyder på en stærk ensretning, hvilket var tilfældet med Cardano og de to andre kryptovalutaer. På skrivetidspunktet lå prisen på ADA på 0,45 USD, hvilket svarede til en nedgang på 26,40 % siden begyndelsen af året.

AVAX blev handlet til 36,94 USD med en nedgang på 11,73 %, og MATIC blev solgt til 0,71 USD med en nedgang på 29,21 %. En undersøgelse af stemningen omkring projekterne viste en negativ vægtet sentimentværdi for både ADA, AVAX og MATIC. Dette indikerer en vis mistillid til deres potentiale og antyder mulige prisfald i fremtiden.

Samtidig kan den dybdegående negative stemning pege på en periode med akkumulation, før en større opsving sker. Ved at analysere forholdet mellem markeds- og realiseringsværdi (MVRV) kan det vurderes, om kryptokurrencyerne er undervurderede. ADA havde en 30-dages MVRV på -5,313 %, mens MATIC lå på 1,608 %. Dog viste faldende tal en mulig undervurdering i rammerne af den nuværende bullerperiode.

Hvis prisene stiger, kan ADA muligvis nå 0,67 USD, AVAX 50,35 USD og MATIC 1,06 USD. Tendensen indikerer et potentiale for prisstigninger, men det er vigtigt at tage højde for markedets volatilitet og de forskellige faktorer, der kan påvirke kryptovalutaernes værdi.

Bliv opdateret om Cardano News

Top  Bitcoin Kurs fortsætter med at holde sig ved 0,382 Fib-understøttelse på ca. 29.130 USD i ugevis

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button