AnalyseCardano

Cardano (ADA) verliert Top 10 Platz an Tron (TRX) – Kursprognose deutet auf möglichen Aufwärtstrend hin

Cardano (ADA) er blevet skubbet ud af top 10 listen over kryptokurver efter markeds kapitalisering, erstattet af Tron (TRX), som steg med 14 procent i den seneste uge. I modsætning hertil steg ADA kun med to procent i samme periode og handles i øjeblikket til 0,34 USD. Den nedgang for Cardano afspejler den generelle markeds tendens i den seneste uge, hvor den globale kryptokurrency-markeds kapitalisering faldt med to procent til 2,1 billioner USD.

Cardano mister sin plads

On-chain data viser en markant svækkelse af markedet for ADA i de seneste 24 timer, hvilket afspejles i en kraftig nedgang i kurs-DAA-differensen til det laveste niveau i over 90 dage. Kurs-DAA-divergensen sammenligner ændringer i kurs med ændringer i dagligt aktive adresser for at vurdere, om netværksaktiviteten støtter kursen. I øjeblikket ligger ADA’s kurs-DAA-divergens på -41,41 procent.

I de seneste 24 timer er ADA-kursen steget med to procent, mens kurs-DAA-differensen er faldet. Dette tyder på, at kun et lille antal individuelle adresser deltager i handlen i forhold til kursen. Dette betragtes ofte af handlende som en advarsel om spekulativ aktivitet eller manipulation af en begrænset gruppe investorer.

ADA-kursprognose: Mønt forbereder sig på opstigning

På et dagligt diagram viser ADA’s bevægelser, at kursen forsøger at stige over dens eksponentielle 20-dages glidende gennemsnit (EMA). Når en mønt forbereder sig på at stige over dette nøgleniveau, tyder det på, at den muligvis går ind i en kortvarig bullish fase. At overskride 20-dages-EMA er et bullish signal og indikerer mulighed for yderligere kursstigning. Hvis ADA fortsætter denne trend, kan kursen stige til 0,40 USD.

Top  Er XRP's Bull Market forbi? Analyse af den seneste kursnedgang og fremtidige udsigter

Hvis retningen imidlertid ændres, og kursen falder, kan møntens værdi falde til 0,27 USD, det laveste niveau siden det generelle markedskrasch den 5. august.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button