AnalyseCardano

Cardano Blockchain Insights: Cardano har spærret Skripterne – ADA stagnerer, men ændring kan være nær

Cardano Blockchain Insights viser stigning i Smart Contracts

Cardano har blokeret skripter

Smart Contracts er programmer, der er gemt på blockchain og bruges til at udføre aftaler mellem deltagere uden en mægler. Antallet af Smart Contracts på Cardano-netværket er steget markant fra starten af året til nu. Plutus-Skriptet er afgørende for Cardano Improvement Proposals og bestemmer, om en transaktion kan bruge en UTXO. Det var også en del af Alonzo-Hardforken. Ligeledes bruges Timelock-Skripter typisk til Non-Fungible Tokens (NFTs) og var en del af Allegra Hard Forken, der tillader brugerne at låse tokens.

ADA stocker, men en ændring kunne nærme sig

Prisen på ADA faldt til 0,47 $, hvilket svarer til en nedgang på 21,55 % i de sidste 30 dage ifølge CoinMarketCap. Desuden viser Weighted Sentiment-målingen en negativ holdning til ADA. Trods dette blev der observeret en stigning i antallet af aktive adresser i Cardano-netværket, hvilket potentielt kan bidrage til at ændre den nedadgående kurs for ADA.

Realistisk eller ej, den stigende mængde aktive adresser kan være et bullish signal, som markedets deltagere bør holde øje med. Selvom prisen på ADA stadig kan falde, kan en vedvarende stigning i aktive adresser udløse en opadgående vending.

Bliv opdateret om Cardano News

Top  Elon Musk bekræfter: Social-Media-Plattform X (tidligere Twitter) har ingen planer om at lancere kryptokurver

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button