AnalyseCardanoDeFi

Cardano-Pris stiger og signalerer mulig opadgående bevægelse

Cardano (ADA) er brudt ud over $0,63 med dagens opsving. I løbet af de seneste 24 timer er ADA steget med cirka 3 % og ser ud til at være indstillet på en opadgående bevægelse. Interessen for Cardano har været stigende de seneste uger, da stemningen omkring kryptovalutaer er vendt til det positive.

Cardano-Pris på Nøglepunkt

Ifølge kryptoanalytiker Ali kunne prisen på Cardano-tokenet komme sig og nå niveauet fra maj 2022, hvis bullish-mønstret formår at holde sig over det nuværende niveau. Analysen peger på $0,63 som det nøglepunkt, hvor Cardano potentielt kan starte næste fase af sin opadgående bevægelse.

Ali påpegede, at kryptovalutaen har dannet et symmetrisk trekantmønster på 4-timers-diagrammet. Ifølge disse tekniske udsigter er det afgørende niveau, som de bulliske investorer har brug for at se en “vedvarende candlestick-lukning” over, over $0,63.

“En sådan bevægelse vil udløse et gennembrud, der kan danne grundlag for en genopretning af ADA mod $0,78,” sagde analytikeren.

ADA/USD står på randen af et gennembrud over den øvre trendlinje i den symmetriske trekant på 4-timers-diagrammet. Vigtige modstandsniveauer over de nævnte kursniveauer kan være på $0,64 og $0,67, med en mulig stigning til $0,78. Dette antyder en stigning på 24 %, hvilket er opnåeligt, da ADA er steget med 68 % i løbet af den sidste måned. Ved et gennembrud kan ADA/USD sigte mod det psykologiske niveau på $1.

Det bemærkes, at Cardanos native token i løbet af det seneste bullish-marked toppede på over $3.

Udsigt for Cardano i 2024

De positive udsigter for ADA stammer fra det kommende Chang Hard Fork, som er et netværkshændelse, der vil indlede bootstrapping-fasen for Cardanos styremodel. Det forventes, at hard forken vil fremme Smart Contracts-platformen mod fuld fællesskabsstyre gennem Voltaire.

Top  Korean Cryptocurrency Exchanges Join Forces to Prevent Illegal Foreign Transactions

Ifølge udviklerplatformen Emurgo er Chang Hard Fork en af de mange positive emner, som blockchain-netværket kan se frem til i 2024. Yderligere udviklinger omfatter lanceringen af tredjeparts dApps på Cardano, yderligere integrationer til det native wallet Yoroi og interoperabilitet, mens netværkets DeFi-økosystem vokser.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button