Analyse

Celestia står overfor potentiel salgspres med forestående token-freigivelse

Celestia står over for udfordringer før stor Token-Freigabe

For det modulære blockchain-projekt Celestia står en af de største Token-freigaver nogensinde for døren. Denne begivenhed forventes at forårsage betydelig volatilitet i TIA-kursen i tiden op til frigivelsen. Pt. ligger kursen for Celestia på 5,95 USD, men ifølge Chaikin Money Flow (CMF) signalet kan den falde under 5 USD.

CMF indikatoren indikerer mulig negativ udvikling

Chaikin Money Flow (CMF) er en volumenbaseret indikator, der sporer pengeflowet ind og ud af en kryptokurrency over en bestemt periode. Den bruges ofte til at identificere trends, mulige vendinger og vurdere overkøbte eller oversolgte tilstande. Med en CMF-værdi i den negative zone er der tegn på, at TIA-prisen snart kan falde betydeligt.

Kursprognose: Bären könnten ihn unter 4 USD drücken

På det tekniske niveau viser TIA/USD-grafen dannelse af et hoved-og-skuldre-mønster, hvilket signalerer en mulig trendvending fra buller til bære i kryptokursen. Hvis prisen falder under mønstrets nakkelinje, peger det normalt på en markant korrektion. En stigning over nakkelinjen kan dog ændre denne prognose. Ifølge diagrammet ser det ud til, at Celestia’s kurs sandsynligvis vil falde under nakkelinjen ved 4,73 USD.

Hvis dette sker, kan tokenværdien falde til 3,87 USD. Hvis bullerne imidlertid formår at forhindre token i at falde under 4,73 USD, kan faldet undgås. I så fald kan Celestia stige til 7,30 USD, og efter et udbudssok kan altcoin’en stige til 10,40 USD under øget købspres.

Top  Fire nøgle amerikanske økonomiske begivenheder, der vil påvirke krypto-markederne: Bitcoin forbliver stabil, arbejdsløshedsydelsen er vigtig, detailomsætningen og industriproduktionen er afgørende, og virksomhedernes indtjening kan øge kryptospekulationen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button