AnalyseChainlink

Chainlink begeistert Investoren: Staking-Volumen steigt, Nettoabfluss von Börsen und Zweijahreshoch erreicht

Artiklen kan se sådan ud:

Chainlink (LINK) opnår stærk tillid og stigninger i staking-volumen

Optagelse af LINK-token fra børserne indikerer langsigtet tillid

I de seneste 2 uger har der været en negativ nettoflow af Chainlink-token på børserne. Dette tyder på, at LINK-indehavere foretrækker at fjerne deres token fra børserne og beholde dem på lang sigt. Ifølge On-Chain-data har investorer akkumuleret LINK på lang sigt, da prisen steg til et to-års højt niveau i februar. Over 200 millioner dollars i LINK blev trukket ud fra børserne i løbet af de sidste to uger, og det meste af dette beløb blev stillet til rådighed for staking-platforme som følge af den markante værdistigning.

Staking-volumen stiger, da tilliden til Oracle-netværket styrkes

Staking-volumen for Chainlink er oplevet en hurtig stigning, hvilket indikerer investorernes tillid til Oracle-netværket. Dette har bidraget til den positive udvikling for LINK, som ved redaktionens afslutning handles til en værdi af 19,60 $ med en markeds kapitalisering på 11,5 milliarder $. Dette placerer LINK på en imponerende 12. plads i den globale rangliste for kryptokurver.

Opadgående tendens på trods af nylig lille tilbagegang

Selvom LINK-kursen faldt med 1,58 % i de seneste dage, oplever kryptovalutaen generelt en opadgående tendens siden slutningen af januar. Fra sit månedslav af 13,58 $ den 25. januar steg LINK voldsomt og nåede sit månedshøj på 20,80 $ den 12. februar, det højeste niveau i to år.

Top  Shiba Inu-Ökosystem: Walaktivität und tägliche Transaktionen auf dem Vormarsch - Was kommt als nächstes für SHIB?

LINK-token har tidligere ikke kunne overvinde modstanden på 17 $. Men i begyndelsen af februar lykkedes det LINK at krydse over 17 $-mærket for første gang siden januar 2022. Denne stigning i prisen førte til en øget interesse fra investorer, som også begyndte at trække deres tokens ud fra børserne.

Anlæggeres handlinger afspejler øget tillid

Data fra Lookonchain viser, at omkring 80 nyoprettede krypto-wallets har trukket millioner af LINK-tokens ud fra børserne. Desuden viser data fra CryptoQuant, at nettoflowet af LINK på børserne har været negativt siden månedens begyndelse, hvilket tyder på, at flere tokens blev trukket ud end indsat. Dette er typisk et tegn på investorernes tillid og tillid til en token.

Potentialet for fortsat stigning

Trods LINKs imponerende udvikling mener nogle analytikere, at der stadig er potentiale for yderligere stigninger på kort sigt. En kendt analytiker med følgernavn “Satoshi Flipper” mener, at LINK stadig kan stige op til 10 gange sin nuværende værdi. Han udtrykte tillige sin tillid til projektet og beskrev det som en af de mest underpræmierede og mindst risikable i branchen.

Konklusion

Chainlink oplever en stærk tillid og interesse fra investorerne, hvilket har ført til en betydelig stigning i staking-volumen og en negativ nettoflow af LINK fra børserne. Denne udvikling indikerer investorernes langsigtet tillid til kryptovalutaen og dens langsigtede potentiale. Med fortsatte stigninger og øget interesse fra investorerne, kan LINK være på vej mod yderligere vækst i nærmeste fremtid.

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button