AnalyseChainlink

Chainlink (LINK)-Angebot wird von den 20.000 besten Wallets gehalten – Bullische Signale deuten auf möglichen Preisanstieg hin

Chainlink (LINK) tilbud holdes af de 20.000 bedste tegnebøger

Chainlink (LINK) er en af de mest populære kryptokurver, og dets tilbud bliver i øjeblikket holdt af de 20.000 bedste tegnebøger. Dette er ifølge data fra Santiment, der viser en Echtzeit-Momentaufnahme af den samlede mængde LINK, der er placeret i de største investoreres tegnebøger.

Bullish trends og Chainlink pris

Når tilbuddet i topadresserne stiger, betragtes dette normalt som et bullish signal. Det antyder, at de største stakeholders i kryptoeftersystemet har en tendens til at købe LINK, og når dette sker midt i en marktrallye, indikerer det yderligere prisstigning.

Grafikken viser, at historiske akkumulationstrends er tæt korreleret med tidligere prisstigninger for Chainlink. Dette tyder på, at hvis strategiske detailhandlere spejler disse trends, kan det øge købspresset og skubbe prisen på Chainlink op i de kommende dage.

Forventet prisstigning

Hvis denne antagelse holder vand, kan Chainlink-prisen sandsynligvis stige med op til 25% mod $20, før den støder på betydelig modstand. Dette ville være en betydelig stigning i prisniveauet for Chainlink og kunne have positive konsekvenser for investorer.

Find Chainlink News og opdateringer her

Top  Händler zeigen wenig Vertrauen in Chainlink: Wird der LINK-Kurs auf 8 USD fallen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button