AnalyseChainlink

Chainlink (LINK) Kurs steigt: Neue Höhen in Sicht?

Chainlink (LINK) Kursudvikling og prognose

Den seneste udvikling på Chainlink (LINK) markedet viser en stigning på ca. 4,5 procent inden for de seneste 24 timer og en stigning på 8,2 procent i løbet af den seneste uge. Den positive udvikling understøttes af stigende Wal-Akkumulation og en stigende Relative Strength Index (RSI), hvilket indikerer en positiv stemning.

LINK Wal-Akkumulation pausere: Hvad kommer næste?

Antallet af adresser, der ejer mellem 100.000 og 1.000.000 Chainlink, er steget fra 525 den 14. oktober til 541 den 20. oktober. Denne akkumulation fandt sted samtidig med en stigning i LINK-kursen fra 11,26 USD til 11,95 USD. Dog har antallet af Wal-Adresser holdende LINK været stabilt på 541 mellem den 20. og 21. oktober, hvilket antyder en pause i akkumulationen.

Observation af Wal-aktiviteter er vigtig for at forudsige potentielle kursbevægelser for LINK. En genoptagelse af akkumulationen kan indikere forventninger om stigende kurser, mens stabile beholdninger kan pege mod en konsolidering eller nedgang.

Chainlink RSI nærmer sig overkøbt område: Yderligere kursgevinster før korrektion?

Chainlinks Relative Strength Index (RSI) ligger på 63,96, hvilket er steget fra 55. Denne stigning antyder øget momentum, og købspresset bringer aktivet tættere på en overkøbt tilstand. Med en RSI på 63,96 nærmer Chainlink sig en overkøbt tilstand, hvilket indikerer mulighed for yderligere kursgevinster, før mulige modstande på grund af overkøbte vilkår nås.

LINK-Kursprognose: Kan LINK nå 13 USD igen i oktober?

EMA-linjerne for LINK viser en bullisk konfiguration, hvor de korte EMA’er ligger over de lange. Denne konfiguration sammen med en stigende hældning indikerer momentum til fordel for bullish tendens. LINK handles for øjeblikket over alle disse EMA’er, hvilket tyder på vedvarende styrke.

Top  Coinbase Aktienkurs støder på modstand ved 0,382 Fib niveau - Vil den bulliske reaktion fortsætte?

Chainlink har vigtige support- og resistance niveauer, der er værd at følge med i. Den umiddelbare støtte ligger på 10,86 USD, og en brydning af dette niveau kan indikere en mulig korrektion ned til 9,94 USD. På den anden side nærmer kursen sig en modstand ved 12,97 USD, og en breakout herfra kunne sende LINK op til 13,91 USD, hvilket repræsenterer en potentiel vækst på 14 procent.

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button