Analyse

Chainlink (LINK) står over for en udfordrende tid med en vedvarende nedadgående trend

Chainlink oplever udfordringer med en nedadgående trend

Chainlink (LINK), kryptovalutaen kendt for sit decentrale Oracle-netværk, har haft svære dage med en vedvarende nedadgående trend. På trods af positive udviklinger inden for kryptomarkedet har LINKs pris oplevet nedgang og har ikke kunnet drage fordel af positive nyheder.

En bemærkelsesværdig begivenhed, der ikke formåede at løfte forventningerne til LINKs prisstigning, var Swift’s eksperimenter med Chainlink. Swift, en interbank-kommunikationsgigant, gennemførte nogle forsøg, der skabte opmærksomhed i kryptofællesskabet.

I stedet for at skubbe LINKs pris til nye højder resulterede eksperimenterne primært i en øget social volumen og en højere stemning blandt handlere.

Chainlinks kortvarige supportzone bryder sammen

Når man ser på prisdiagrammerne i en ny analyse, bliver det tydeligt, at LINK ikke har kunnet opretholde en kortvarig supportzone, som bulliske investorer etablerede for blot en uge siden. I weekenden oplevede LINK et prisfald og en stigning i nedadgående pres, der underminerede den hidtidige support.

På det 4-timers diagram var der tydeligvis en nedadgående ordreblok omkring $6,2-zonen, der blev markeret med rødt. Selvom Chainlink midlertidigt steg over dette niveau den 7. september og endda testede det som support for til sidst at omdanne det til en bullish breaker-blok, havde bullerne svært ved at opretholde momentum. Det vedvarende salgspres i de seneste uger resulterede i, at LINKs værdi til sidst faldt under det kritiske niveau på $6,2.

Bærende indikatorer peger på yderligere tab

Ifølge CoinGecko handles Chainlink i øjeblikket omkring $5,91. Dette repræsenterer et fald på 0,6% inden for de sidste 24 timer og et fald på 1,2% i den seneste uge. Både prisudviklingen og de tekniske indikatorer tyder på, at LINK sandsynligvis vil opleve yderligere tab i den nærmeste fremtid.

Top  Bitcoin und Ethereum offiziell als digitale Rohstoffe anerkannt: Was bedeutet das für die Kryptowährungsbranche?

De næste vigtige supportniveauer, som skal overvåges i fremtiden, er $5,7 og $5, ifølge prisdiagrammer med længere tidsramme. Det bliver stadig mere sandsynligt, at LINK vil opleve et fald til disse niveauer i de kommende dage og uger.

Chainlinks markedsværdi er i øjeblikket $3,2 milliarder.

LINK-hvaler akkumulerer midt i nedtrend

Trods den dominerende pessimistiske stemning fremhæver en separat rapport en bemærkelsesværdig udvikling. Chainlink-hvaler, der ejer mellem 10.000 og 1.000.000 Chainlink-token, har udnyttet aktivets seneste prisfald og forventer en fremtidig opsving i værdien af ​​denne altcoin.

Normalt udløser sådan en akkumulering af hvaler en positiv stemning blandt handlere, da det øger efterspørgslen efter LINK på forskellige børser. Det er dog stadig uvist, om disse bullish-katalysatorer i sidste ende vil drive LINK ud af dets nuværende nedadgående tendens, da sociale indikatorer fortsat overskygger prisudviklingen i Chainlink-økosystemet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button