AnalyseCardanoDeFiRipple

De næste store kryptokurver til køb i 2024

I 2024 står kryptohandlere og -investorer overfor valget af den næste store krypto-asset, der potentielt kan give dem høje kapitalafkast baseret på teknisk analyse og andre indikatorer. Tre kryptoaktiver, der overvejes, er Cardano (ADA), Solana (SOL) og XRP (XRP).

Cardano (ADA)

Cardano har et voksende økosystem med fokus på bæredygtighed, skalerbarhed og gennemsigtighed. Dets samlede værdi af alle tokens på Cardano-netværket har allerede nået 435 millioner dollars ifølge Defi Lama-data. Prisen på Cardano ligger på 0,636 dollars ved trykningstidspunktet med en stigning på 28,48 % i de sidste syv dage og næsten 160 % siden årets begyndelse.

Solana (SOL)

Solana understøtter DeFi-løsninger ved at tilbyde smart kontraktmuligheder og decentraliserede apps med høj gennemstrømning og lave transaktionsomkostninger. Prisen på Solana ligger på 78,72 dollars, med stigninger på 8,58 % i de sidste 24 timer og 690 % siden årets begyndelse ifølge data fra 15. december.

XRP (XRP)

XRP har været en stor vinder i 2023 efter en domstolsafgørelse, der gav klarhed om dets status som en vare og ikke et værdipapir. Prisen på XRP ligger på 0,632 dollars med en stigning på 86 % siden årets begyndelse.

Alle disse digitale aktiver har potentiale til at vokse i 2024, forudsat at stemningen omkring dem forbliver positiv. Det er dog vigtigt at udføre grundig research og afveje risici, før man investerer.

Haftungsausschluss: Indholdet af denne artikel bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativ, og din kapital er i fare.

Artiklen “Den næste store kryptokurrency til køb i 2024” blev først udgivet på Coinphony.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button