Analyse

DePIN-Coins: Investorer bør prioritere Bittensor (TAO), Livepeer (LPT), Edge Matrix Computing (EMC), MultiversX (EGLD) og Arweave (AR)

Når det kommer til dezentraliserede fysiske infrastrukturnetværk (DePIN), bliver det stadig vigtigere for investorer at være opmærksomme på de tokens, der driver disse netværk. I september bør visse DePIN-tokens have særlig opmærksomhed, herunder Bittensor (TAO), Livepeer (LPT), Edge Matrix Computing (EMC), MultiversX (EGLD) og Arweave (AR).

Bittensor (TAO) viser en stigende tendens

TAO har oplevet en stigning på over 15 procent i løbet af den seneste uge. Altcoin’en har fortsat i en positiv tendens siden månedens begyndelse. Nærmer TAO sig den øverste linje i sin opadgående kanal, vil en succesfuld breakout signalere muligheden for fortsatte gevinster, potentielt op til et fire-måneders højt niveau.

Livepeer (LPT) overstiger vigtige glidende gennemsnit

LPT har oplevet en vækst på 28 procent i løbet af den seneste uge. Dette har ført til, at LPT nu ligger over både 20-dages eksponentielle gennemsnit og 50-dages simple gennemsnit, hvilket indikerer stærk bullish momentum.

Edge Matrix Computing (EMC) oplever en stigning i efterspørgsel

EMC har oplevet en stigning på 163 procent i efterspørgsel i den seneste uge. Dette understøttes af tekniske indikatorer såsom Chaikin Money Flow (CMF) og Relative Strength Index (RSI).

MultiversX (EGLD) registrerer en stigning i bullish tendens

EGLD har oplevet en stærk bullish stemning, der indikerer mulighed for yderligere gevinster. Tekniske indikatorer som Parabolic Stop and Reverse (SAR) og Awesome Oscillator (AO) tyder på en fortsættelse af bullish trend.

Top  VanEck er klar til at lancere Ethereum Spot-ETF før konkurrenterne: Hvorfor SEC ikke bør vælge vindere

Arweave (AR) viser stærk akkumulation, handler langs en stigende trendlinje

AR har set en stigning på 56 procent og følger en stigende trendlinje, der viser øget akkumulation af AR. MACD-indikatoren understøtter potentialet for en fortsat rally.

Hvis de ovennævnte tendenser fortsætter, kan investorer forvente yderligere stigninger i værdierne af disse DePIN-tokens. Det er vigtigt at følge udviklingen tæt og reagere i overensstemmelse hermed.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button