Analyse

Der Toncoin (TON) Kurs steigt über 5 USD: Möglicherweise neues Allzeithoch in Sicht

Toncoin (TON) Kursen har steget over fem USD-marken efter et fald under denne værdi. Den seneste stigning antyder, at kursen på token måske fortsat vil stræbe efter sit all-time high.

Toncoin-Trader ser advarselsignaler

Data fra Santiment viser, at finansieringsraten for Toncoin er blevet negativ. Finansieringsraten angiver omkostningerne ved at holde en åben futures-position. Når den er positiv, betaler langsigtede investorer de kortsigtede, hvilket tyder på en bullish stemning. Hvis TON-raten derimod er negativ, betaler de kortsigtede investorer gebyrerne, hvilket indikerer, at tradere forventer faldende kurser.

Denne ændring og den nylige stigning i TON-kursen tyder på en mulig nedadgående tendens. Hvis dette mønster fortsætter, kan Toncoin-kursen falde på kort sigt og sigte mod den underliggende support.

TON-Kursprognose: Yderligere bearish signaler

Et kig på dagsdiagrammet viser, at Toncoins forsøg på at nå seks USD-marken blev stoppet af et højt ved 5,68 USD. Dette prisniveau stoppede også en lignende bevægelse den 15. september.

Som et resultat er prisniveauet på 5,68 USD blevet en betydelig modstand, der kræver intensiv købspress for at blive overvundet. I øjeblikket ser det ud til, at TON ikke har det nødvendige stærke volumen til at bryde modstanden.

Under disse omstændigheder kan kursen falde til 5,21 USD. Under meget bearish markedsforhold kan prisen endda falde til 4,88 USD.

På den anden side kan denne prognose annulleres, hvis tokenet stiger over den nævnte modstand. I så fald kan TON-kursen stige til 6,71 USD.

Top  Kan PEPE fortsætte sin stigning til himmels?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button