AnalyseDogecoinEthereum

Dogecoin (DOGE) könnte bald über 1 Dollar steigen: Investoren prognostizieren Preisanstieg

Dogecoin (DOGE) på vej mod en mulig rally over 1 dollar

I denne uge har Dogecoin (DOGE) ikke oplevet større kursbevægelser på trods af vigtige annonceringer såsom inkluderingen af Doginals i Ethereum Virtual Machine (EVM), suspenderingen af den amerikanske Securities and Exchange Commission’s (SEC) undersøgelse af Ethereum (ETH) og andre udviklinger i kryptofællesskabet.

Dog en teknisk indikator antyder, at DOGE måske er på vej til at belønne investorer med “Diamond Hands”, da de fortsat holder fast i deres Doge-token trods frygt, tvivl og usikkerhed samt en negativ stemning.

Teknisk analyse peger på en stigning i DOGE-prisen

En pseudonym trader ved navn Tardigrade har observeret, at Dogecoin i øjeblikket efterligner et mønster, der tidligere har ført til betydelige kursgevinster i 2018 og 2021. Traderen mener, at DOGE allerede kan være gået ind i sin sidste konsolideringsfase, baseret på en langvarig studie af DOGE’s cyklusser gennem årene.

Trader Tardigrade argumenterer ud fra et trekant- eller kilemønster, der dannes af DOGE’s betydningsfulde højdepunkter og lavpunkter i konsolideringsværdien. En breakout for Dogecoin fra denne kile kan potentielt føre til en massiv prisrallye, hvor DOGE muligvis vil overgå sit nuværende all-time high på 0,73 dollar.

Den buldrende stemning hos Trader Tardigrade suppleres af en anden pseudonym trader på The CryptoBull, der tror, at DOGE kan stige endda til 1,69 dollar. Ifølge CryptoBull er kryptomarkedets bullrun “langt fra ovre.”

Dogecoin-prisen i dag

Kl. 3:30 UTC torsdag konsoliderer Dogecoin sig og ligger nu på 0,12 dollar. Trods vigtige begivenheder i kryptofællesskabet har der ikke været betydelige kursbevægelser. Handelsvolumen for den oprindelige meme-coin er faldet med over 38 % i de sidste 24 timer, selvom det stadig er imponerende med 605,24 millioner dollar.

Top  Kryptobørs henter 100 millioner dollar i serie-A-finansiering - opnår milliardvurdering

De mest sandsynlige faktorer, der bremser markedet nu, er fortsatte long-likvidationer, mangel på positive nyheder og den kommende rentetilpasning fra den amerikanske centralbank.

Konklusion

Prognoserne fra de nævnte tradere er bestemt et forlokkende incitament til at investere i Dogecoin nu. Dog skal det bemærkes, at DOGE som en memecoin er en risikofyldt investering, der ofte reagerer på hype mere end tekniske grafer.

DOGE er kendt for sin begrænsede anvendelighed udover at fungere som et investeringsvehikel og betalingsvaluta for udvalgte Tesla-varer og Doginals. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på de potentielle risici, der er forbundet med at investere i Dogecoin.

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button