AnalyseDogecoin

Dogecoin (DOGE) stürzt ab: Elliott Wellen-Zählung deutet auf weitere Abverkäufe hin

Dogecoin (DOGE) Analyse: Prisudvikling og Kortsigtede Målsætninger

Dogecoins Token DOGE oplevede en nedgang på 6 procent i går, hvilket resulterede i en samlet prisfald på over 65 procent i løbet af de seneste 5 måneder. En Elliott Wave-analyse på daglig basis antyder yderligere salgspres, og de kortsigtede prisniveauer forventes at ligge mellem 6 og 8 cent.

Chartanalyse til Dogecoin (DOGE)

Dogecoin har mistet over 65 procent af sin værdi siden slutningen af marts 2024. Dog fandt tokenet en støtte omkring 8 cent den 5. august 2024. Prisen er i øjeblikket steget til 9,4 cent efter at have oplevet en stigning på over 42 procent i de seneste uger.

En nærmere undersøgelse af prisanalyser indikerer, at Dogecoin ikke har formået at bryde igennem det øverste slutning af trendkanalen endnu. Hvis det lykkes, kan prisen muligvis nå et modstandsområde mellem 0,11 og 0,14 dollar. Ellers kan en tilbagevenden til supportområdet mellem 6 og 8 cent forventes.

Dogecoin (DOGE) Analyse: Vigtigste Indikatorer

Videre analyse af de vigtigste indikatorer viser, at RSI’en på daglig basis har bevæget sig fra det overkøbte område til den neutrale zone på 37 punkter. Der er også indikationer på en potentiel kortvarig genopretning, hvis RSI’en bryder igennem den gule trendlinje.

Forventede salgspres afspejles også i MACD’en, hvor et negativt kryds tyder på yderligere prisfald. Elliott Waves-analysen antyder, at Dogecoin stadig er i en korrektion, og en potentiel nedgang på 84 til 94 procent kan forventes, før der sker en trendvending.

Konklusion

Samlet set indikerer den svage præstation, kombineret med tekniske indikatorer og Elliott Wave-analysen, at Dogecoin sandsynligvis vil opleve yderligere prisfald. Uden klare tegn på en markant opadgående bevægelse, forventes der ikke nogen stigning i prisen på Dogecoin i den nærmeste fremtid.

Top  Investeringsekspert: Bitcoin og Ethereum forventes at slå 100.000 USD og 8.000 USD, mens Solana kan nå over 400 USD

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button