AnalyseDogecoin

Dogecoin Kurs steigt nach Anstieg der Marktaktivität bei Memecoins – Ist jetzt ein guter Zeitpunkt zum Kaufen?

Dogecoin oplever stigning i markedets aktivitet

Den seneste stigning i markedets aktivitet med Memecoins har ført til en forøgelse af Dogecoin (DOGE) kursen. I øjeblikket handles den til 0,12 USD og har oplevet en prisstigning på seks procent i løbet af de seneste syv dage.

Dogecoin registrerer vækst i netværksaktiviteten

I den forgangne uge har efterspørgslen fra handlende efter Dogecoin været stigende. Antallet af adresser, der er involveret i daglige DOGE-transaktioner, er steget med 20 procent i de seneste syv dage. Samtidig er antallet af nye adresser til handel med DOGE dagligt steget med syv procent i samme periode.

En øget efterspørgsel efter DOGE kan være resultatet af en købsmulighed, der opstod på grund af den månedlige kursnedgang på 20 procent.

Kunne nu være et godt tidspunkt at købe?

Målinger af Dogecoins markedskurs i forhold til realiseret kurs (MVRV) antyder, at nu kunne være et godt tidspunkt at købe Memecoin. MVRV-forholdene for Dogecoin, baseret på 30-dages og 365-dages gennemsnit, ligger i øjeblikket på henholdsvis -9,6 procent og -4,93 procent.

DOGE Kursprognose: Førende Memecoin gør sig klar til handling

Den seneste stigning i Dogecoin-kursen har presset kursen mod sin 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA). På et dagligt diagram forbereder kursen sig på at overskride denne vigtige glidende gennemsnit.

Hvis denne tendens fortsætter, kunne Dogecoin-kursen stige til 0,13 USD. Hvis ikke, kunne kursen falde til 0,12 USD.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Unstoppable Domains og Push Protocol lancerer token-gated gruppechat for ustoppelig messaging

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button