AnalyseDogecoin

Dogecoin: Wallet-Wachstum trotz Preisvolatilität – Steht ein Ausbruch bevor?

Dogecoins on-chain-indikatorer viser en positiv vækst i antallet af tegnebøger, på trods af den seneste prisvolatilitet. Coinglass rapporterer også om en stigning i åbent interesse, hvilket tyder på muligheden for en kommende breakout over modstandsniveauet på $0,080.

Dogecoin-prisen handler i øjeblikket inden for en snæver rækkevidde på $0,75-$0,80, hvilket forvirrer investorerne om, i hvilken retning den endelig vil bevæge sig. Selv på timechartet er Doges volatilitet tydeligt synlig.

Den seneste chartanalyse viser en konvergens mellem de nedre og øvre Bollinger Bands, et fænomen, der sidst blev observeret i oktober 2023. Til trods for dette råder Supertrend-indikatorerne i øjeblikket til at holde sig fra at købe DOGE og signalerer en salgsmulighed. På redaktionens tidspunkt handles Dogecoin 0,74 % lavere på $0,07842 og har en markedskapitalisering på 11,2 milliarder $.

Dogecoin on-chain-indikatorer
De seneste data fra on-chain-analyseudbyderen Santiment kaster lys over den udviklende dynamik af Dogecoin (DOGE). Trods en bemærkelsesværdig værditab har DOGE oplevet en betydelig stigning i wallet-væksten. Ifølge Santiments analyse er antallet af tegnebøger, der holder mere end 0 DOGE-mønter, stærkt steget de seneste uger.

Der er blevet tilføjet utrolige 413.800 nye tegnebøger til Dogecoin-netværket på bare to uger, hvilket er den hidtil hurtigste vækstrate. Denne tilstrømning af nye tegnebøger er præget af beholdninger på 0,001 til 1 DOGE, hvilket tyder på en bred deltagelse af detailinvestorer og entusiaster.

På baggrund af heatmap-data, der er stillet til rådighed af HyblockCapital, er der potentiale for betydelige likvidationer omkring $0,083-marken. Dette tyder på, at handlende med lange positioner med høj gearing kan forvente betydelige tab, hvis disse udløses.

Ifølge Coinglass ligger det åbne interesse (OI) i øjeblikket på 422,09 millioner dollar, hvilket indikerer en let stigning i forhold til de seneste 24 timer. Sammenholdt med prisbevægelsen for Dogecoin indikerer dette muligheden for en kommende betydelig bevægelse. Der er tegn på, at DOGE kunne bryde modstandsmærket på $0,080 med et muligt mål på $0,095, hvis dette scenarie udfolder sig.

Top  Feuerland führt Argentinien bei Kryptowährungstransaktionen an: Wie das kalte Wetter und Steueranreize das Mining fördern

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button