AnalysePolkadot

DOTs pris falder med næsten 20% på grund af lav aktivitet, og bjørnene truer DOT- ejere.

Den danske kryptomarked oplever en nedadgående tendens, hvilket har påvirket prisen på DOT (Polkadot) negativt. Ifølge CoinMarketCap er værdien af DOT faldet med næsten 20 % i løbet af den sidste måned. Dette er blevet tilskrevet den lave aktivitet på Polkadot-netværket.

Bjørnene er dominerende på markedet, hvilket tydeligt afspejles i prisbevægelserne på DOT’s 24-timers chart. Indikatorer som Directional Movement Index (DMI) og Moving Average Convergence Divergence (MACD) peger på en stærk nedadgående tendens og signalerer fortsat salgspress.

På derivatemarkedet har det åbne futures-interesse for DOT også været faldende, og trods dette har DOT-futures-handlere fortsat åbnet gearede positioner i håbet om en prisrally.

Den lave brugeraktivitet på Polkadot-netværket har også bidraget til den nedadgående prisudvikling. Ifølge data fra kryptobørsen The Block er antallet af dagligt oprettede nye adresser på Polkadot-netværket faldet markant, og den daglige transaktionsmængde er på det laveste niveau siden begyndelsen af 2024.

Alt i alt indikerer disse data en generel nedgang i efterspørgslen og aktiviteten på Polkadot, hvilket har resulteret i det betydelige prisfald på DOT. Når markedet viser sådanne tegn, kan det skabe bekymringer for investorer og handlende, og det vil være vigtigt at følge udviklingen nøje i de kommende måneder.

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Top  USA indgår historisk aftale med kryptobørsen Binance om milliardstor strafbetaling

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button