AnalyseDogecoin

Er Dogecoin på vej mod en mega-crash? Whale-transaktioner falder dramatisk, mens handelsaktiviteten skrumper.

Dogecoin under press

Probleme for Dogecoin

Martinez‘ Analyse viser en bekymrende nedadgående trend i handelsaktiviteten af Dogecoin. Der har været en bemærkelsesværdig tilbagegang i transaktionsvolumen, især i hvaltransaktioner, hvilket betyder en nedgang i den overordnede handelsaktivitet. Martinez udtalte: “Det kunne være et tegn på, at færre mennesker køber, sælger eller overfører DOGE, muligvis på grund af faldende interesse eller tillid til DOGE.” Grafikken offentliggjort af analysen viser en tilbagegang i hvaltransaktioner fra over en million dollars til 33,5 millioner dollars, hvilket betyder en betydelig nedgang i hvalaktiviteten.

Når man analyserer tekniske indikatorer og prisformationer for Dogecoin over forskellige perioder, bliver billedet endnu mørkere. Kryptovalutaen har gentagne gange forsøgt at bryde sin modstandszone, der på lang sigt ligger på 0,10 $ og på kort sigt på 0,085 $, og har måttet tage adskillige tilbageslag.

Kommerciel lancering af Dogecoin giver håb

Dogecoin ser imidlertid potentiale for kommerciel overtagelse, især med den udvidede integration af GigaWallet i Woo Commerce. Denne udvikling rationaliserer sporings- og betalings-API’er, hvilket gør det lettere for onlinebutikker at acceptere Dogecoin-betalinger. Med planer om at udvide disse evner til Shopify i 2024, forventes det, at et endnu større felt af digitale forhandlere bliver åbnet for at acceptere Dogecoin som betalingsmiddel.

Der har desuden været spekulationer om integrationen af Dogecoin i Elon Musks X-Peer-to-Peer-betalingssystem, hvilket har skabt optimisme i fællesskabet. Selvom de seneste fremskridt med kommerciel accept gør håb, bør investorer være forsigtige, da der kan være en mega-crash på grund af faldende tillid til Dogecoin.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button