AnalyseEthereum

Ethereum-Boom: SEC stellt Ermittlungen gegen ConsenSys ein og ETH-kursen stiger til $3.500

Ethereum (ETH) stiger markant efter SEC dropper undersøgelse mod ConsenSys

Ethereum (ETH) oplevede en betydelig stigning i kursen, da det blev meddelt, at den amerikanske børsmyndighed SEC har besluttet at afslutte deres undersøgelse mod Ethereum-udviklingsfirmaet ConsenSys. Dette har haft positive konsekvenser for Ethereum-kursen, som efter en udfordrende og ekstrem volatil uge kunne genskabe niveauet på 3.500 dollars tidligt onsdag morgen.

SEC dropper undersøgelsen mod ConsenSys

Efter den seneste nyhed om, at SEC har afsluttet deres undersøgelse af Ethereum 2.0 hos ConsenSys, stiger den ledende Smart Contract-platform nu igen over 3.500 dollars. Den anklage, der spekulerede i, at ETH-salgene var værdipapirtransaktioner, er blevet afvist af SEC, hvilket klargør, at Ethereum ikke anses som et værdipapir.

Ethereum (ETH) Kurs oplever en mærkbar gevinst

Eksperter anerkender betydningen af disse hændelser for kryptosektoren som helhed, og Ethereum-kursen steg med næsten 2,94 procent i løbet af de sidste 24 timer. Den pludselige stigning på omkring 1,4 procent på 20 minutter sendte ETH-kursen op på 3.541 dollars. Den vigtige 3.500-dollargrænse har været afgørende for handlende, da den har fungeret som en vigtig støttezone de seneste 30 dage.

Ethereum-hvaler investerer før ETF-lanceringen

Selv Ethereum-hvaler viser optimisme, da en enkelt hval købte 5.603 ETH til en værdi af omkring 19,6 millioner dollars. Med den pågældende meddelelse om, at SEC afslutter deres undersøgelser af Ethereum og ConsenSys, er der nu tillid til, at lanceringsfasen for ETF’er skrider planmæssigt fremad. Det forventes, at de endelige godkendelser fra ETF-udstedere vil finde sted i løbet af denne sommer, sandsynligvis inden for de næste to uger.

Top  Japanese investment firm Metaplanet øger sit Bitcoin-portfolio med 20.38 Bitcoin til en værdi af $1.2m

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button