Analyse

FET og AGIX stiger i forventning til ASI-fusionen

Fetch.ai og SingularityNET stiger i pris på grund af den kommende fusion af Artificial Superintelligence Alliance (ASI). FET-token handles til 1,7 USD, den højeste pris siden den 20. juni, mens AGIX-token steg til 0,7125 USD, den højeste værdi siden den 12. juni. Dette skyldes den forestående fusion, hvor også Ocean Protocol deltager.

FET- og AGIX-tokens forventes at skifte navn til ASI-token fra den 1. juli som en del af fusionen. Den fælles platform vil kombinere Fetch.ai’s AI-agenter, SingularityNET’s AI-app-marked og Ocean Protocol’s platform til monetarisering af AI-modeller og data.

Markedskapitaliseringen for Fetch.ai overstiger 4,28 milliarder dollars, mens AGIX og Ocean Protocol er vurderet til henholdsvis over 907 millioner dollars og 460 millioner dollars. Denne fusion vil være den største i kryptobransjen.

Fetch.ai’s prisprognose viser en opsving med en aktuel pris på 1,7145 USD og optimistiske udsigter mod en næste modstand på 1,90 USD. SingularityNET’s pris er steget til over 0,70 USD efter at have brudt vigtige modstandspunkter, med forventninger om fortsat stigning mod 0,80 USD.

Den kommende fusion og lancering af ASI forventes at bringe disse blockchain-projekter til nye højder i industrien. Med deres individuelle teknologiske styrker og det potentielle synergipotentiale kan ASI-alliancen ændre landskabet for AI og blockchain i fremtiden.

Top  Dogwifhat (WIF) viser imponerende kursstigning på Solana-platformen: Hvad driver den?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button