Analyse

FLOKI stiger med mere end 10 % på 24 timer – Meme-mønts prisboom fortsætter og vigtig brændingsvotum vedtaget

Floki Inu (FLOKI) oplever en markant stigning på over 10 % i løbet af de sidste 24 timer. Den positive stemning fortsætter, selvom indikatorerne ser bearish ud.

Floki Inu har i øjeblikket tiltrukket stor opmærksomhed på grund af sin betydelige prisstigning. Samtidig har den populære Meme-coin vedtaget et vigtigt forslag, der potentielt kan påvirke dens pris.

FLOKI vedtager nyt forslag

I løbet af de seneste 24 timer har FLOKI oplevet en kraftig prisstigning. Ifølge CoinMarketCap er prisen på Meme-coinen steget med over 10 % på en enkelt dag. På nuværende tidspunkt handles FLOKI til $0,0001427 og har en markeds kapitalisering på over $1,3 milliarder.

Samtidig har fællesskabet stemt for et vigtigt forslag, der vil føre til afbrænding af en stor mængde FLOKI-tokens. Hele 190.918.585.431,84 FLOKI-tokens vil blive brændt, hvilket ifølge en konvertering fra AMBCrypto anslås at være over $27,5 millioner værd.

Officielt er formålet med token-afbændingen at sikre langvarig sikkerhed og stabilitet for Floki-projektet ved at eliminere risikoen for, at disse tokens bliver misbrugt eller dumpet. Forslaget blev vedtaget med over 89 % af stemmerne, og med en forventet reduktion i Meme-coinens omløb, ser det ud til, at chancerne for en fortsat opadgående tendens er gode.

Hvad kan man forvente af FLOKI?

For at undersøge, om det har haft indvirkning på tokenets sociale nøgletal, har AMBCrypto kigget på data fra Santiment. Det sociale volumen af Meme-coinen er steget markant de seneste dage, hvilket afspejler dens popularitet i krypto-verdenen. Den positive stemning omkring Meme-coinen ser ud til at være stigende, ifølge vægtede sentimentanalyser.

Top  Kryptobranche bereitet sich auf bevorstehenden Superzyklus vor: Altseason und Etherem-ETFs im Fokus

Flere nøgletal ser også positive ud for Meme-coinen. MVRV-forholdet er markant steget, og netværksvæksten viser ligeledes en stigning, da der på tidspunktet for skrivning oprettes flere nye adresser til at overføre token.

Markedsudsigter for FLOKI

En nærmere analyse af FLOKI’s daglige diagram afslørede, at indikatorerne for Meme-coinen ser bearish ud. Prisen har brudt den øverste Bollinger Bands grænse, og RSI var på overkøbt niveau, hvilket kan antyde et salgspres og en mulig afslutning på Meme-coinens rally.

Sammenfattende er Floki Inu fortsat i fokus med en positiv stemning i fællesskabet og spændende udviklinger på vej med afbrænding af tokens. Det er dog vigtigt at være opmærksom på de bearish signaler i markedet for at kunne træffe informerede investeringsbeslutninger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button