Analyse

Hedera Hashgraph (HBAR) stiger over 10% – annoncerer $250m sats i Saudi-Arabien

Hedera Hashgraph (HBAR) oplever stærk vækst på trods af kryptomarkedets nedtur

Hedera Hashgraph stiger med over 10 %

Hedera Hashgraph (HBAR) oplevede en stigning på mere end 10 % i tokenprisen på trods af det vedvarende pres på kryptomarkedet. Token steg til 0,076 $, hvilket er det højeste niveau siden 18. januar i år.

Stor nyhed fra Saudi-Arabien driver vækst

HBAR-token steg markant efter offentliggørelsen af en stor nyhed fra Saudi-Arabien. Hashgraph annoncerede lanceringen af DeepTech Venture Studio i Riyadh, den saudiarabiske hovedstad. Dette nye initiativ er en del af en femårsplan til en værdi af 250 millioner $. Formålet med DeepTech Ventures er at tiltrække internationale virksomheder til landet og diversificere dets indtægter fra olieindustrien. Studioet vil fokusere på at udvikle løsninger inden for områder som kunstig intelligens og kvantecomputing.

Fortsat vækst og initiativer

Hedera Hashgraph har oplevet betydelig vækst på det seneste. Virksomheden har tilføjet Hitachi og Australia Payments Plus (AP+) til sin Governance Council, hvilket er et stort skridt for HBAR. Derudover har Hedera introdceret Stablecoin Studio, som giver udviklere de nødvendige produkter til at lancere og drive deres stablecoins. Desuden er Hedera også engageret i tokenisering med Abrdn, en af Storbritanniens største aktører inden for formueforvaltning, der bruger platformen til at opbygge sine tokeniserede løsninger.

Alt i alt viser Hedera Hashgraph tegn på vedvarende vækst og fortsat engagerende initiativer for at styrke sit økosystem.

Top  Solana (SOL) Positioniert sich als einer der größten Gewinner in 2023: Ein Blick auf potenzielle Preisentwicklungen und KI-Prognosen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button