AnalyseLitecoin

Helium (HNT) skyder i vejret, mens ZCash (ZEC) mister terræn: Krypto-markedets vindere og tabere denne uge

Krypto-Markt-Highlights: Uge 40

Helium (HNT) stiger i en ellers vanskelig uge

I en uge, hvor de fleste kryptoaktiver oplevede fald, stod Helium (HNT) imidlertid stærkt og steg med imponerende 15,43 % mod dollaren. Dette gjorde HNT til den bedste performer blandt de vigtigste kryptokurver.

Vindere og tabere på markedet

Kun fire kryptokurver kunne prale af positive gevinster denne uge. Ud over Helium (HNT), som førte an, så vi Monero (XMR) stige med 0,62 % og både Unus Sed Leo (LEO) og Litecoin (LTC) stige med 0,25 %. På trods af de få positive tendenser kæmper markedet stadig for at holde sig over 2-billioner-dollarmærket.

De hårdest ramte kryptoaktiver

På den anden side af spektret oplevede Zcash (ZEC) en nedgang på 28,63 %, hvilket gjorde det til det hårdest ramte aktiv i den forgangne uge. Blandt andre kryptoaktiver, der blev hårdt ramt, var Dog Go to the Moon (DOG) og Dogwifhat (WIF), som henholdsvis tabte 26,39 % og 23,66 % af deres værdi.

Markedsudsigter og uforudsigelighed

Mens nogle kryptoaktiver formåede at klare sig godt trods det generelle fald på markedet, viser de seneste markedsbevægelser, at der stadig er stor ustabilitet. Heliums imponerende stigning i en ellers vanskelig uge understreger den uforudsigelige karakter af kryptomarkedet. Med den samlede markedsværdi svævende lige over 2 billioner dollar, står handlende og investorer over for både muligheder og betydelige risici.

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Top  Ondo Finance - En tokeniseringssucces med eksplosiv prisstigning

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button