AnalyseDogecoin

Hvornår kan vi forvente en Dogecoin-udbrud? Analyse af den aktuelle situation på markedet.

Bearish Kontrol over Dogecoin

Dogecoins makro-momentum viser svagheder, især når man analyserer tekniske indikatorer som Average Directional Index (ADX). ADX viser, at den aktive opadgående trend for DOGE har mistet momentum og nu er meget svag. En svag ADX tyder typisk på, at kryptovalutaen har svært ved at opretholde den opadgående trend, hvilket gør det vanskeligt for DOGE at opnå bullish gevinster.

På baggrund af den svækkede opadgående trend kan selv et gennembrud fra den nedadgående kil ikke føre til betydelige gevinster. Uden stærk markedssupport kan Dogecoin måske ikke drage fordel af den forventede prisstigning, hvilket begrænser dens potentiale til en rally.

DOGE-Kursprognose: En periode med venten

Dogecoin handles i øjeblikket til $0,107 og nærmer sig et udbrud fra det nedadgående kil-mønster. Selv om denne opstilling traditionelt signalerer en 60 % rally til $0,176, kan gennembruddet ikke ske så hurtigt som forventet.

Med det svage makro-momentum og det bearish markedssentiment kan Dogecoin muligvis ikke bryde det vigtige modstandsniveau ved $0,118. Hvis dette sker, vil memecoin sandsynligvis konsolidere mellem $0,094 og $0,118.

Hvis Dogecoin formår at stige over $0,118 og etablere niveauet på $0,130 som støtte, kan det genvinde bullish dynamik. Dette vil gøre den bearish udsigt ugyldig og åbne døren for potentielle gevinster, der kunne drive prisen højere.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Bitcoin-tradere satser millioner på kursmål på 75.000 og 100.000 USD

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button