AnalyseChainlink

Insolvent BlockFi überweist 46,5 Millionen US-Dollar an Chainlink an die Kraken-Börse: Auswirkungen auf den Markt und Analyse.

Den insolvente kreditudbyder BlockFi har angiveligt overført en betydelig mængde Chainlink (LINK) -token til en værdi af 46,5 millioner dollars til Kraken-børsen. Denne transaktion blev afsløret af On-Chain-analytikere og rejser spørgsmål om de mulige virkninger på markedet.

Den Transaktion og dens Størrelse

Overførslen omfattede 2.402.945 LINK-token, hvilket understreger dens størrelse, mens der samlet blev overført 48,37 millioner dollars i forskellige kryptovalutaer til Kraken. Handlingen finder sted i lyset af BlockFis insolvens.

BlockFis Insolvens og Genopretning

I september 2023 fik virksomheden grønt lys til at begynde tilbagebetaling til kunder som led i en likvidationsplan. Derefter meddelte BlockFi i oktober, at det var kommet ud af insolvens. Virksomheden genoptog udbetalingstjenester til wallet-kunder og indehavere af tilbagebetalte rentekonti samt kunder af personlige lån. Dette var et vigtigt skridt mod genoprettelse af normal drift.

Virkninger på markedet og den aktuelle situation

Mens BlockFi likviderer aktiver, herunder LINK-token, er markedsobservatører spændte på de mulige prisvirkninger. I mellemtiden følger nogle markedsvæddere en anden vej ved at akkumulere LINK, hvilket gør situationen endnu mere kompleks.

Teknisk analyse af LINK

Teknisk set befinder LINK sig på et afgørende punkt og tester den nedre trendlinje i en nedadgående kanal. Scenariet peger på en mulig opsving mod den øvre kanalgrænse på 19,70 $. Markedsstemningen og fremtidig prisudvikling kan afhænge af en breakout eller sammenbrud fra dette mønster.

Analytikernes meninger og markedsperspektiver

Desuden giver markedsanalytikere som den pseudonyme LinkSpartan indblik i institutionelle strategier og markedsdynamik. De antyder en forsigtig holdning og tyder på en mulig markedskorrektion, der påvirkes af bredere økonomiske faktorer og likviditetsforhold.

Top  Chainlink (LINK) oplever stor vækst i markedet på trods af mindre tilbagegang i pris

Konklusioner

Det er vigtigt at bemærke, at denne artikel om prisanalyse kun er til informationsformål og bør ikke betragtes som finans- eller investeringsrådgivning. På trods af nøjagtig og upartisk rapportering bør investorer altid grundigt informere sig og om nødvendigt konsultere en fagmand, før de træffer finansielle beslutninger.

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button