AnalyseEthereum

Kan Solana redde sig? Kritisk rapport afslører alvorlige problemer i netværket

En ny rapport afslører, at fremtiden for Solana-økosystemet måske ikke ser så lys ud, som det tidligere blev antaget. Trods de imponerende tal, som Solana kan prale af i forskellige metrikker, synes mange af dem at være kraftigt manipulerede. Der er også stor kritik af økosystemets struktur, hvor wash-trading og rug-pulls dominerer, og spørgsmål om decentralisering øges – Kan Layer1-blockchainen overleve under disse forhold?

Vernichtender Report – Wie steht es um das Solana-Netzwerk?

En ny rapport rejser alvorlige spørgsmål om den faktiske sundhedstilstand af Solana-økosystemet. Ifølge en dybdegående analyse af Flip Research synes den eksplosive vækst af Layer1-løsningen at hvile på usikkert grundlag. Er alle de topværdier i metrikker som TVL, brugeraktivitet og transaktionsvolumen blot røgslør?

Rapporten afslører, at op til 93 procent af handelsaktiviteterne på Solana ikke er organiske, men kan drives af wash-trading, rug-pulls og udnyttende MEV-praksisser. Selvom Solana hævder at overgå Ethereum i dagligt aktive brugere og transaktionsvolumen, afslører undersøgelsen en mørkere virkelighed med oppustede tal, svindel og et økosystem, der på lang sigt måske ikke er bæredygtigt.

Neben aufgeblähten Metriken auch strukturelle Probleme

Ud over de bekymrende tal om brugeraktivitet og handelsvolumen, fremhæver Flip Research yderligere bekymringer som MEV-dynamikken. Solanas unikke struktur har skabt et miljø, hvor flertallet af handlede tokens er ekstremt volatile, lidt likvide Meme-coins, hvor handlende ofte fastsætter slippage på over 10% for at udføre deres handler succesfuldt.

Kann Solana unter diesen Voraussetzungen eine Zukunft haben?

I lyset af de afslørede misforhold falder analysens endelige ord nådesløst. Flip Research skriver, at når brugerne bliver trætte af de konstante tab, vil mange af disse tal hurtigt bryde sammen. Selvom der stadig er en stor stigende tilhængerskare for Solana, er sandheden bag metrikkerne svær at verificere. Det er for tidligt at afskrive Solana på nuværende tidspunkt, selvom kritikken af tvivlsomme praksisser i netværket bliver stadig højere.

Top  Ethereum forventes at stige til niveauer over 2.000 dollars

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button