Analyse

Krypto-Assets im Aufschwung: Die drei bestperformenden Altcoins der letzten Woche

Oktober og det fjerde kvartal er begyndt, og markedet for krypto-aktiver er allerede i opsving, hvilket har resulteret i gevinster for mange krypto-aktiver, hvor nogle altcoins endda når nye all-time highs.

Krypto-Asset FTX Token (FTT) er tilbage

FTX’s native token, FTT, har overrasket markedet ved at overhale alle store altcoins blandt de øverste 100 kryptovalutaer. FTT er steget med 95% i løbet af ugen og handles i øjeblikket til 2,72 USD. Denne dramatiske stigning har fanget krypto-handlere og investorer opmærksomhed.

Rallyet blev hovedsageligt drevet af rygter om starten på tilbagebetalinger til långivere. Den planlagte høring om fordelingsplanen den 7. oktober forventes at føre til endnu en opadgående bevægelse.

Hvis momentum fortsætter, kunne FTT stige til 2,98 USD. Dog, hvis interessen aftager, kunne prisen falde til 2,54 USD eller endda 2,20 USD, hvilket advarer krypto-investorer om forsigtighed.

Popcat (POPCAT)

POPCAT’s kurs nåede denne uge et nyt all-time high og steg med 31% i løbet af de seneste 24 timer. Memecoin baseret på Solana brød igennem modstanden på 1,00 USD og satte et nyt ATH på 1,29 USD, efter at have kæmpet hele ugen.

Årsagen til denne pludselige stigning er uklar, men hvis POPCAT-indehavere ikke sælger, kan prisen fortsætte med at stige. Dette kunne føre til dannelse af et nyt ATH og yderligere forbedre markedets stemning.

Dog, en gevinstrealisering kunne stoppe den bullish momentum. En tilbagegang til 1,00 USD kunne følge, og en tab af dette vigtige supportniveau ville gøre den nuværende bullish udsigt ugyldig.

Wormhole (W)

Wormhole’s kurs har måske ikke oplevet eksplosive gevinster som andre krypto-tokens, men imponerede med en stigning på 14,8%. Den handles i øjeblikket til 0,34 USD og har fanget investorenes opmærksomhed.

Top  Microsoft hyrer tidligere OpenAI-topfolk til at lede avanceret AI-forskningsteam

Wormhole nåede næsten en intra-uge højde på 0,42 USD, men faldt under modstanden på 0,35 USD. Denne hindring har eksisteret siden midt juli, og en brydning kunne føre til yderligere stigning mod 0,42 USD.

En test af 0,42 USD som modstand ville markere et næsten fire måneders højdepunkt. Dog, hvis Wormhole ikke formår at bryde igennem 0,35 USD, kunne den konsolidere mellem 0,28 USD og 0,35 USD, hvilket ville gøre den bullish udsigt ugyldig.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button