AnalyseRipple

Krypto-Experten prognostizieren: XRP-Preis könnte um 18 % steigen und Widerstand von 0,64 $ testen

Den XRP-Pris og SEC’s retssager: En opdatering

Den seneste udvikling på markedet viser en potentiel stigning på 18 % i XRP-prisen, med forventninger om at teste modstanden på 0,64 $. Richterin Analisa Torres har pålagt Ripple at betale en bøde på 125 millioner dollars til SEC for at ulovligt have solgt XRP-token til institutionelle investorer. Den reducerede bøde er en sejr for Ripple, da den oprindelige bøde på 2 milliarder dollars blev betragtet som overvurderet.

Lederen fra Ripple, Stuart Alderoty, har offentligt kritiseret SEC for at forvirre retssystemet med begrebet “krypto-aktiv-sikkerhed”, som han mener ikke har nogen juridisk basis. Han hævder, at SEC forsøger at vildlede dommere ved at bruge dette udtryk.

På markedet viser Ripple en stigning på 3 % og handles til 0,5692 $. Samtidig meddeler SEC’s officielle hjemmeside, at der er mere end 88 kryptorelaterede retssager i gang. Dette inkluderer undersøgelser af en række krypto-personligheder og -platforme som ConsenSys, Kraken, BarnBridge, Coinbase, ChangPeng Zhao (CZ) fra Binance og Justin Sun.

Analyser af XRP-prisen antyder en potentiel 18 % rallye i horisonten. Mens markedet viser tegn på genopretning, er det vigtigt at bemærke, at XRP befinder sig i en konsolideringszone med klare tilbud- og efterspørgselszoner. Investorer har allerede sikret likviditet på købssiden, mens salgssiden endnu ikke er afgjort.

Forventningen er, at XRP-prisen vil stige mod 0,64 $ med mulighed for yderligere vækst. Alternativt kan en nedadgående tendens føre prisen under 0,5 $ med støtte på 0,42 $. Det er afgørende at være opmærksom på markedets udvikling og de potentielle muligheder og risici, der følger med.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button