AnalyseCardanoDeFi

Krypto-Forschungsunternehmen teilt sehr pessimistische Prognose für Cardano (ADA)

K33 Research advarer om en dyster fremtid for Cardano (ADA)

Ifølge en nylig prognose fra K33 Research står Cardano (ADA) over for en udsigtsløs fremtid, da kryptokurvernes genskabelse ikke ser ud til at påvirke ADA positivt.

Ingen meningsfuld aktivitet

K33 Research påpeger, at Cardano-netværket mangler meningsfuld aktivitet, hvilket kan være en afgørende faktor for ADA’s potentielle værdiløshed. En blockchain-platform som Cardano kræver sin native token for at have praktisk værdi, men ifølge Anders Helseth, forskningsleder hos K33, synes ADA ikke at opfylde dette krav. Selvom der er daglige transaktioner på netværket, mener Helseth, at disse primært er blockchain-transaktioner og ikke “meningsfulde transaktioner”.

Stabilcoins og mangel på aktivitet

Desuden nævner K33 Research den dårlige situation med Cardanos stabilecoins, hvor de vigtigste stablecoins som USDT og USDC ikke er tilgængelige på Cardano-netværket. Ifølge forskningsinstituttet er dette et klart tegn på mangel på aktivitet, især inden for DeFi.

Fremtidsudsigterne

ADA’s manglende vækst i forhold til andre “stærkere” smart contract-tokens, når markederne stiger, er ifølge Helseth et tegn på en døende mønt. Han antyder, at ADA kan ende med at blive værdiløs over tid og sammenligner det med andre altcoins, der er forsvundet på grund af manglende tekniske opgraderinger eller væsentlige partnerskabsannonceringer.

Med ADA’s nuværende handelspris på rundt 0,53 $ og en afstand på mere end 82 % fra sit all-time high, er fremtiden for ADA usikker.

Det er klart, at K33 Research ikke er optimistisk med hensyn til Cardano’s (ADA) fremtid. Som altid er det vigtigt at huske, at investeringer i kryptovalutaer altid indebærer risiko, og enhver beslutning om at købe eller sælge bør træffes på grundlag af omfattende forskning og rådgivning fra kvalificerede finansielle rådgivere.

Top  Chainlink erholt sich über den Widerstand von 6,50 $ - 6,80 $ und weitere Gewinne möglich.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button