Analyse

Krypto Markt Wachstum: Starknet (STRK) und Manta Network (MANTA) verzeichnen Gewinne

Layer 2-markedet viser vækst i kapitalisering og handelsaktivitet

Starknet (STRK) og Manta Network (MANTA) har begge udvist positive tendenser på Layer 2-markedet i løbet af de seneste 24 timer. Den samlede marktkapitalisering for alle aktiver i denne kategori steg med 1,42 procent i samme tidsrum.

Starknet (STRK) oplever stigning i handelsvolumen

Krypto-projektet STRK handles aktuelt til 0,60 USD, hvilket er en stigning på 9 procent inden for de seneste 24 timer. Denne prisstigning ledsages af en markant stigning i det daglige handelsvolumen, som for øjeblikket ligger på 75 millioner USD – en stigning på 30 procent.

Analyser af STRK’s kursbevægelser viser, at prisen er brudt over den øverste linje i sin nedadgående kanal, som har fungeret som modstand siden den 17. juni. Dette indikerer en overvindelse af salgspresset af købsinteressen og markerer den første gang i over en måned, at STRK’s pris ligger over denne linje.

Hvis STRK fortsat handles over dette niveau, kan prisen stige til 0,61 USD.

Manta Network (MANTA) ser øget handelsaktivitet på derivatmarkedet

Værdien af MANTA, det native token, der driver Manta Network, er steget med næsten 7 procent inden for de seneste 24 timer, hvilket rangerer det som den tredje mest vindende L2-token i denne periode.

Denne prisstigning har ført til en stigning i aktiviteten på MANTAs derivatmarked, hvor handelsvolumen er steget med over 30 procent og har nået 87 millioner USD inden for de seneste 24 timer.

Desuden er MANTAs finansieringsrate over krypto-børser positiv for første gang siden den 4. juni og ligger i øjeblikket på 0,56 procent.

Top  De bedste nye kryptokurser, som du bør investere i - en dybdegående vurdering

Positiv finansieringsrate indikerer stigende efterspørgsel efter long-positioner og kan signalere en fortsat opadgående tendens for MANTA med mulighed for at nå en værdi på 0,89 USD, hvis den positive udvikling holdes. Dog er der risiko for en tilbagegang til 0,86 USD i tilfælde af større gevinshjemtagning.

Det øgede fokus og aktivitet omkring både Starknet og Manta Network indikerer en generel opblomstring på Layer 2-markedet, hvilket kan tiltrække yderligere investorer og handleinteresse i fremtiden.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button