AnalyseCardanoPolkadotShiba Inu

Kryptomarkt im freien Fall: Millionenverluste für Händler nach Korrektur

I kølvandet på Bitcoins prisfald oplevede Shiba Inu, Polkadot og Cardano markante korrektioner. Ved trykningstidspunktet havde SHIB-handlen faldet med 11,87 % til 0,000029 USD, hvilket førte til en markedsfald fra top 10. Polkadot faldt med 4,27 % til 10,64 USD, mens Cardano faldt med 5,95 % til 0,71 USD.

Den stille før stormen

Ifølge analyser fra AMBCrypto førte markedets turbulens til store likvidationer. Likvidation sker, når en børs tvangslukker en handelsposition på grund af utilstrækkelige midler. Inden for de seneste 24 timer tabte SHIB-lange positioner 1,19 millioner USD.

Stigende volumen, faldende priser

Trods prisfaldene oplevede ADA, DOT og SHIB stigende handelsvolumener. Normalt indikerer stigende priser med stigende volumener en sund opadgående tendens. Dog kan faldende priser med voksende volumener antyde, at værdierne kunne forstærkes mod syd.

Er disse dyk købsmuligheder?

Hvis volumen fortsætter med at stige, mens priserne falder, kan værdien fortsætte med at falde. Et faldende volumen kan dog mindske nedturen og muligvis fremme en opsving. Finansieringsraten var positiv, hvilket indikerer, at handelsprisen var højere end spotværdien.

For handlere kan det blive dyrere at holde deres positioner åbne. For at undgå likvidation kan handlere sælge, købe spot og udnytte finansieringsraten. I en situation med faldende priser kan en positiv finansieringsrate være ufordelagtig. Dette kan føre til priser, der nærmer sig modstandsniveauer i stedet for at pumpe mod støtte. En yderligere nedgang kan dog være en mulighed for deltagere at købe dykket før en ny opadgående bevægelse.

Bliv opdateret om Cardano News

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button