AnalyseLitecoin

Litecoin kæmper med at overvinde vigtige modstandsniveauer – er der en vending på vej?

Litecoin (LTC) – Analyse af aktuel markedsudvikling

Aktuelt markedstrend for Litecoin

Litecoin (LTC) befinder sig i en nedadgående trend på den daglige graf og falder under $67.38, samtidig med at den støder på modstand ved $70.5.

Manglende købsdynamik

Manglen på stærke bullish signaler antyder en utilstrækkelig købsdynamik til at overvinde de vigtigste modstandsniveauer. Trods dette indikerer subtile indikatorer en mulig kortvarig vending.

Siden november har LTC haft svært ved at overvinde modstandszonen mellem $77 og $79.5 og nåede et lavpunkt på $57.71 i begyndelsen af januar. Dette område udgør nu en vigtig modstand, og både prisen og On-Balance-Volumen (OBV) viser et svingende mønster. Den Relative Strength Index (RSI) angiver en tilbagevendende momentum, men overskridelsen af ​​$72.7-niveauet kunne vende denne tendens og bekræfte et nedadgående synspunkt med en mulig nedgang til $63.19 og $61.

Markedsindikatorer

På de længere tidsrammer forbliver OBV i en rækkevidde, mens det kumulative volumen-delta (CVD) i de seneste tre dage viser en let stigning. Det åbne interesse forbliver stabilt og falder sammen med en let stigning i LTC fra $64 til $66.7 (næsten 4%).

Til trods for dette mangler både spotkøbere og futures-handlende styrke for en Litecoin-vending. Stigningen i kontante køb antyder en gradvis indtræden af købere på markedet.

Artiklen er baseret på aktuelle markedstendenser og indikatorer for Litecoin (LTC).

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Top  Bitcoin ETF godkendt: Hvad betyder det for markedet og for altcoin-rally? Interview med branchens ekspert.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button