Analyse

Marktanalyse: Toncoin (TON) kämpfer med kursfald, mens markedet viser bullish stemning

Toncoin (TON) oplever en nedgang i kursen, da markedet viser en bullish stemning. Den handles i øjeblikket til 5,11 USD, hvilket er en nedgang på 4 procent i løbet af den seneste uge.

Markedet undgår Toncoin, da stemningen bliver bearish

Vurderingen af Toncoins On-Chain performance af BeinCrypto har vist et fald i netværksaktiviteten. I løbet af den seneste uge faldt antallet af daglige unikke adresser, der har udført mindst én transaktion med altcoin, med 43 procent. På samme måde faldt den nye efterspørgsel efter TON med 48 procent.

Mindre aktive og nye adresser tyder på en lavere efterspørgsel efter en aktiv klasse, hvilket kan føre til en nedgang i kursen, da færre brugere handler eller holder den. Handlende og investorer anser et fald i netværksaktiviteten som et negativt signal.

Nogle af de store indehavere af TON har forladt markedet, hvilket indikeres af det faldende antal daglige store transaktioner. Data fra IntoTheBlock viser, at antallet af daglige TON-transaktioner med en værdi mellem 100.000 og en million USD er faldet med 24 procent. I samme periode faldt større transaktioner på over ti millioner USD med 23 procent.

Et fald i antallet af store transaktioner på en aktiv klasse er et bearish signal. Når små investorer bemærker, at store investorer eller hvaler reducerer deres handelsaktiviteter, kan det underminere deres tillid og føre til mere salgsaktivitet.

TON-kursprognose: Et fald til det månedlige lavpunkt

Ved den nuværende kurs handles TON lige under støtteniveauet på 5,25 USD. Ude af stand til at forsvare dette niveau tyder på, at nedadgående tendens kan fortsætte, hvis ikke markedets stemning ændres.

Top  De bedste kryptovalutaer at købe med markedet tæt på de seneste bundniveauer

Hvis nedturen fortsætter, kan TON’s kurs falde til 4,42 USD, et lavpunkt der sidst blev set den sjette september.

Dog, hvis det bredere marked bliver bullish og efterspørgslen efter altcoin stiger, kan TON’s kurs stige over støtteniveauerne og bevæge sig mod næste vigtige modstandsniveau på 6,81 USD.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button