AnalyseDogecoinEthereumShiba Inu

Memecoin-Kurse skyder i vejret med WIF i front – Hvad ligger bag den seneste stigning?

Memecoin-markedet oplevede en stærk stigning sidste uge, hvor WIF toppede med en stigning på 33 %, efterfulgt af Floki og Bonk med hver 25 %. Disse vindere er hostet på Solana, men ifølge analytikere var det godkendelsen af ETH-ETF’er, der skabte den nødvendige opbakning, der til sidst førte til stigningen i Memecoins.

Markedsoversigt

Ved redaktionens afslutning lå memecoin-markedets samlede markedskapitalisering på 68,7 mia. USD, hvilket svarer til en stigning på 1,1 % på dagen. Handelsvolumen steg også til 10,09 mia. USD. Dogecoin forbliver lederen med en markedsandel på 23,74 mia. USD, langt foran Shiba Inu med 15,9 mia. USD. Begge kryptovalutaer har haft en stabil udvikling i de seneste 24 timer, hvor DOGE faldt med næsten 1 % og SHIB steg med 8,6 % over den seneste uge.

Top Memecoins

Mens de førende Memecoins har været relativt stabile, har de fleste kryptovalutaer i denne kategori været meget volatile. WIF var den største vinder sidste uge med en stigning på 32,7 % og en markedspris på 3,78 USD. WIF, udstedt på Solana, har haft en positiv udvikling og et handelsvolumen på 1,193 mia. USD.

Efter WIF følger Floki og Bonk, der begge steg med 29 % i den foregående uge. De to Memecoins har haft et lignende handelsvolumen på lidt over 850 mio. USD og ligger tæt på hinanden med en markedspris på henholdsvis 0,0000396 USD for Bonk og 0,0002804 USD for Floki. Trods deres dynamik i den seneste uge har begge mistet terræn med Floki ned med 8 % og Bonk med 5,7 %.

PEPE er den tredjestørste Memecoin med en værdi på 0,0000151 USD. Trods et tab på næsten 6 % i de seneste dage har PEPE præsteret godt i løbet af den seneste måned og året.

Top  Bitcoin udvikler sig fra spekulationsobjekt til komplekst anlægsinstrument med staking

Bag Memecoin-boomen

Analytikere diskuterer årsagerne til Memecoin-boomen og er uenige om, hvad der har udløst den seneste opblussen. Nogle mener, at godkendelsen af Ethereum ETF’er har spillet en rolle, mens andre fokuserer på det kontinuerlige vækst i de underliggende Layer-1 blockchain-netværk. Solana har især markeret sig som et hotspot for Memecoins, da handlere fortsætter med at sætte deres penge på Memecoins på de-entrale børser.

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button