AnalyseShiba Inu

Milliarden SHIB-Token transfereret mellem ukendte wallets og SHIB-prisen falder for første gang på dage

Shiba Inu: Rekordhandel og prisændringer

Milliarden Shiba Inu er flyttet

En Etherscan-analyse afslørede en betydelig overførsel af Shiba Inu-tokens, der omfattede bevægelsen af mere end 355,6 milliarder SHIB-tokens til en uidentificeret wallet-adresse. Denne transaktion førte til en mærkbar reaktion i handelsvolumen, og ifølge Santiment oplevede SHIB en markant stigning i volumen, der oversteg 88,5 millioner dollars den 6. december.

Der Austauschfluss zeigt einen hohen Shiba Inu-Abfluss

Analyse af Shiba Inu Exchange Netflow på CryptoQuant gav indblik i retningen af de seneste token-overførsler. Den 6. december viste diagrammet en negativ børs-flow, hvilket indikerer, at flere SHIB-tokens forlod børserne. På dette tidspunkt var Exchange Netflow cirka 970 millioner, hvilket antydede, at den observerede transfer, der afspejlede sig i volumenstigningen, var forbundet med en afskibning af tokens fra børserne.

Wie sich der SHIB-Preis entwickelte

Indtil handelsafslutningen den 6. december steg Shiba Inu’s værdi markant med over 2%. Dette bidrog til en række efterfølgende opadgående tendenser. Imidlertid var der en vending, hvor værdien faldt med over 1%. Dette var især det første fald i prisen siden omkring den 30. november. Undersøgelse af valutaflowet viste, at dette var det første tilfælde af en markant positiv strøm siden den 30. november, hvilket styrkede den tydelige korrelation mellem valutaflowet og retningen for prisudviklingen.

Artiklen viser den nylige aktivitet omkring Shiba Inu, herunder betydelige token-overførsler, ændringer i handelsvolumen og prisudvikling. Disse observationer kan give et indblik i den aktuelle tilstand og fremtidsperspektiver for SHIB på markedet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button