Analyse

Notcoin (NOT) – Ein neues Kryptowährungsprojekt erobert die Weltbörsen: Binance, OKX, KuCoin und mehr!

Notcoin (NOT) – Et nyt Kryptowährungsprojekt med massiv community-opbakning

Notcoin (NOT) er et spændende nyt Kryptowährungsprojekt, der blev lanceret i 2024 med en imponerende community på over 35 millioner medlemmer. Projektet har allerede opnået stor opmærksomhed og er blevet opført på flere af verdens førende Krypto-Börsen, herunder Binance, OKX, Bybit, KuCoin, og flere andre.

Baggrund og start

Notcoin begyndte som et Community-Token og introducerede brugerne til Web3 gennem et Tap-to-Earn-Spiel på Telegram-appen. Drevet af TON-Blockchain, Telegrams native Blockchain-netværk, adskiller Notcoin sig fra andre Kryptowährungen ved at tage form af et Meme-Coin.

Früher Handelsrausch

Ved lanceringen oplevede Notcoin en eksplosion af aktivitet med en handelsvolumen på $725 millioner i løbet af de første tre timer. Projektet skød hurtigt op i markedsværdi og sikrede sig en plads som nr. 93 blandt alle Kryptowährungen, med en samlet markedsandel på over $1 milliarde.

Kan Notcoin (NOT) modstå salgspresset?

En af de primære bekymringer omkring Notcoin er det faktum, at mere end 70% af token ejes af fællesskabet. Dette skaber potentielt et betydeligt salgspress, som kunne true projektets værdi. Større investorer skal muligvis træde til for at opretholde likviditeten og stabilisere markedet.

På trods af en tidlig nedgang i værdi fra sit højdepunkt på $0,014 til omkring $0,0067, og en samlet markedsandel på $673 millioner, er der stadig tro på projektet fra eksperter og en stor del af verdensbefolkningen. Det forventes, at Notcoin vil opleve udsving i den nærmeste fremtid, men der er håb om en opadgående tendens på længere sigt.

Top  3 Kryptowährungen, die man nächste Woche nicht handeln sollte

I betragtning af den korte tidsperiode siden lanceringen på børserne vil det være interessant at følge Notcoins præstationer i de kommende dage og uger, da flere faktorer spiller ind på dets fremtidige succes.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button