AnalyseRipple

Opkøb af XRP af kryptohvaler fører til forventning om højere priser

XRP-Pris stiger på grund af store kryptoholderes investeringer

Mellem den 24. oktober og 6. november har store kryptoholdere, kendt som Kryptowhales, erhvervet 1,26 milliarder XRP for at øge deres samlede beholdning til et nyt højdepunkt i 2023.

En graf viser, hvordan XRP-prisen begyndte at stige omkring den 24. oktober, samtidig med at hvalerne begyndte at købe.

De 1,26 milliarder XRP, som blev erhvervet, har en værdi på omkring 850 millioner dollars baseret på den aktuelle markedspris på 0,68 dollars. Denne store investering inden for blot to uger har åbenlyst påvirket XRP-prisen positivt og drevet den over den kritiske modstandszonen på 0,65 dollars.

Med hvalernes samlede beholdning, der nu når 27,05 milliarder XRP i 2023, indikerer det, at de forventer yderligere prisstigninger. Derudover kan hvalernes indflydelse være med til at overbevise strategiske mindre investorer om at foretage betydelige investeringer i de kommende dage. Dette kan presse XRP-prisen yderligere op mod 0,70 dollars-marken.

XRP-prisprognose: Kan den nå 0,70 dollars?

Efter at have brudt niveauet på 0,65 dollars støder XRP-prisen nu kun på minimale forhindringer på vejen mod 0,70 dollars. Set ud fra en on-chain perspektiv vil den øgede efterspørgsel fra hvalerne sandsynligvis forstærke den opadgående dynamik denne uge.

Dataene fra det tekniske indikator Parabolic SAR (Stop and Reverse) understøtter også denne bullish fortælling. Den paraboliske SAR fremhæver potentielle omvendelsespunkter for en vedvarende prisudvikling.

Den 6. november indikerer XRP Parabolic SAR-indikatoren en pris på 0,59 dollars. Da dette er markant under den nuværende pris på 0,68 dollars, tyder det på en kortvarig opadgående dynamik.

Top  Bitcoin Group SE fordobler krypto-eigenkapital til næsten EUR 165 mio. i 2023 - Læs om selskabets nylige præstationer og fremtidsudsigter

Hvis XRP-prisen formår at bryde modstanden på 0,70 dollars, kunne bullerne sigte mod en pris på 0,75 dollars.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button