Analyse

PancakeSwap V3 oplever stigning på BNB-kæden, mens CAKE-værdien falder med over 6 %

PancakeSwap: En Analyse af Volumen og Prisfald

PancakeSwap [CAKE] oplever for øjeblikket et stigende volumen på zkEVM, Arbitrum og BNB-kæden. På trods af dette er CAKE faldet med over 6 % i de seneste syv dage.

Problemer med PancakeSwap v2

PancakeSwap v2 har oplevet en bekymrende nedgang i dets nøgletal ifølge en analyse fra AMBCrypto baseret på data fra Dune Analytics. Antallet af månedlige brugere og transaktioner på PancakeSwap v2 er faldet i flere måneder.

Image1

Kilde: Dune Analytics

PancakeSwap pumper på BNB

Til trods for faldende V2-statistikker, har CAKE V3 haft imponerende præstationer på BNB. Det daglige volumen af PancakeSwap V3 er steget, og TVL på BNB har været stabilt i flere uger.

Image2

Kilde: PancakeSwap

Derudover er PancakeSwap V3’s statistikker steget på andre kæder såsom Arbitrum og zkSync, selvom der har været en nedgang på zkSync i de seneste dage.

Vil CAKE hjælpe?

PancakeSwap har foreslået en ny justering af dets BNB-farmpræmier med det formål at reducere emissioner, øge CAKE-forbrug og sikre tilstrækkelig likviditet for glat handel. En afstemning om forslaget viser, at over 96 % af vælgerne er for forslaget, hvilket øger sandsynligheden for dets implementering.

Prisdiagrammet af CAKE ser rødt

CAKE’s værdi er faldet med over 6 % i løbet af de sidste syv dage ifølge CoinMarketCap. Selvom prisen er faldet, er MVRV-forholdet for CAKE forbedret i de seneste dage.

Image3

Kilde: Santiment

PancakeSwap oplever således en blanding af udfordringer og muligheder, da det formår at opretholde god ydeevne på visse kæder, men samtidig mærker prisfald og en nedgang i visse nøgletal. Det bliver interessant at se, hvordan dets planer om justering af farmpræmier på BNB kan påvirke dets fremtidige præstationer.

Top  Er Bitcoin-schöpferen Satoshi Nakamoto endelig blevet afsløret? Peter Todd hev i HBO-dokumentarfilmen "Money Electric: The Bitcoin Mystery" i nat på HBO ud på et sjovt påstået at være manden bag kryptovalutaen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button