AnalysePolkadot

Polkadot (DOT) breakout: Kurs steigt und bullische Stimmung wächst

Polkadot stiger ud af det faldende Keilmønster

Polkadot (DOT) har oplevet en stigning i kursen i den seneste uge, hvilket har ført til, at den brød ud af det faldende Keilmønster, som den har fulgt siden marts.

Til tiden for denne artikel handles altcoinen til 6,47 USD, hvilket markerer det højeste punkt i syv dage.

Bullish stemning over for Polkadot stiger

Et faldende Keilmønster opstår, når prisen på en aktiv er svinger mellem to nedadgående trendlinjer. Den øverste trendlinje fungerer som et modstandsniveau, mens den nedre fungerer som støtte.

Når en kryptovaluta bryder ud af den øverste trendlinje i det faldende Keil, betragtes det generelt som et bullish signal. Dette indikerer, at køberne overvælder sælgerne, og prisen er muligvis klar til at stige.

Polkadot brød ud af den øverste linje den 13. juli og har siden opretholdt sin opadgående tendens.

Den Relative Strength Index (RSI) for Polkadot ligger i skrivende stund på 57,81, hvilket bekræfter stigningen i købspresset i forhold til salgsaktiviteten.

DOT Kursprognose: Stiger den over 6,50 USD næste?

Siden den 11. juli er den bullish holdning over for DOT steget. Dette kan ses i konfigurationen af Parabolic Stop and Reverse (SAR) Indikatoren på et dagligt diagram.

Siden den 11. juli har punkterne på denne indikator ligget under DOT’s pris. Dette kommer efter en måned med punkter, der lå over altcoinens pris.

Parabolic SAR Indikatoren for et aktiv måler dets trendretning og identificerer potentielle vendepunkter.

Top  Potentiel prisudvikling af SHIB: Hvad eksperterne siger

Med punkterne under prisen signalerer dette en opadgående tendens. Hvis efterspørgslen efter altcoinen fortsætter, kan den handles over 6,57 USD. Dog kan kursen falde til 6,15 USD, hvis den bullish trend mister momentum.

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button