AnalyseCardanoPolkadot

Polkadot falder bagud i udviklingsaktivitet i forhold til Cardano – Hvad betyder det for prisen?

Polkadot bag Cardano i udviklingsaktivitet

For nylig er det blevet rapporteret, at Polkadot (DOT) er blevet overgået af Cardano (ADA) i forhold til udviklingsaktivitet. Udviklingsaktivitet måler de offentlige GitHub-repositorier, som et projekt opretter, for at vise, hvor engagerede udviklere er i at tilføje nye funktioner til et netværk.

Polkadot havde tidligere været det førende projekt i denne metrik, men Cardano har nu overtaget pladsen. Der har også været en rapport om, at der er flere aktive udviklere på Cardano-netværket end på Polkadot.

Den sociale dominans af Polkadot er steget markant, hvilket indikerer en større diskussionsandel blandt de 100 bedste kryptokurver. Dette kunne dog være et negativt signal for prisudviklingen, da lav social dominans ofte indikerer, at prisen på en kryptokurve er tæt på sit lavpunkt. Finansieringsraten, som angiver omkostningerne ved at holde en åben position, er positive for DOT, hvilket kan være ugunstigt for kursets udvikling.

Teknisk set indikerer RSI en mangel på købere på markedet, og hvis sælgerne fortsætter med at bestemme dynamikken, kan prisen falde til mellem 5 og 6 USD på mellemlangt til langt sigt. Potentielt kan prisen endda nå 5,50 USD i en meget pessimistisk situation.

På den positive side er der en mulighed for, at kurset kan stige til 7,50 USD, afhængigt af markedsdeltagernes handlinger. Bollinger Bands viser, at DOT’s native token er ved at forlade kontraktionen, hvilket kan føre til større prissvingninger.

Alt i alt tyder indikationerne på, at Cardano i øjeblikket har overhalet Polkadot i udviklingsaktivitet, mens Polkadot står over for potentielle udfordringer med prisudviklingen.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button