AnalyseEthereum

Polygon oplever tilstrømning af nye udviklere, mens MATIC’s opadgående trend stopper – hvordan påvirker det netværkets aktivitet?

Polygon ser ny udvikler

I det seneste år har Polygon set en stigning i antallet af udviklere i forhold til andre netværk. Ifølge den seneste rapport har Polygon kun overgået af Ethereum i antallet af nye udviklere, og netværket er i øjeblikket rangeret som nummer 39 med 4.409 GitHub-commits. Desværre er udvikleraktiviteten faldet med næsten 46 % i den seneste uge, og commits er faldet med 43,87 % i forhold til måneden før.

Celsius overfører mere MATIC til børser

Samtidig har Celsius fortsat med at overføre deres MATIC-beholdninger til forskellige børser som en del af deres løbende salg for at imødekomme kundebehov. Den seneste overførsel inkluderede 25,75 millioner MATIC til en værdi af omkring 21,26 millioner dollars, der blev opdelt mellem Binance og Crypto.com.

MATICs reaktion

Data fra Santiment viser et fald i MATIC-volumen fra over 800 millioner dollars den 11. januar til omkring 313 millioner dollars den 17. januar. På tidspunktet for denne artikel var volumenet dog stigende igen og nåede omkring 444 millioner dollars.

Prispåvirkninger

På det daglige tidsramme-prisdiagram fandt der en reversering sted den 17. januar, hvor prisen faldt med over 4 % og nåede omkring 0,8 $. På tidspunktet for denne artikel var der dog en let stigning, og prisen lå på omkring 0,81 $, hvilket svarer til en stigning på ca. 0,5 %.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Stigende Angebot på MATIC ved Børserne: Hvad siger markedet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button