Analyse

Regulatoriske tilbageslag udløser en nedgang i september

Regulatoriske Rückschläge lösen einen Einbruch im September aus

I en tilbageslag for kryptosektoren meddelte Securities and Exchange Commission (SEC) torsdag, at de vil udsætte beslutninger om ansøgninger om spotbitcoin-børshandlede fonde (ETF’er). Markedet var optimistisk, efter en retsafgørelse banede vejen for godkendelse af en Bitcoin-ETF, som generelt blev betragtet som en katalysator for kryptomarkedet. Desværre er disse gevinster nu forsvundet.

“Bitcoin afsluttede august med et tab på 11% ved $ 26.000, hvilket er den dårligste præstation siden sidste november,” forklarede Alex Kuptsikevich, analytiker hos mægleren FxPro. Værditabet afspejler en katastrofal vending af begivenheder på token-markederne, som kun blev observeret i den udfordrende måned august 2023.

Et dystert september-trend

Historiske data antyder, at september typisk er den værste måned for Bitcoin, såvel som for Dow Jones Industrial Average (DJIA) og S&P 500 på børsen. I de sidste seks septembere er Bitcoin-priserne kontinuerligt faldet med ifølge Dow Jones Market Data gennemsnitligt 6% pr. september.

Indsigter fra Kuptsikevich antyder, at “den 200-dages glidende gennemsnit af Bitcoin i øjeblikket fungerer som modstand. Med denne tendens synes et fald til $ 24.700 at være et vigtigt kortsigtet mål for pessimistiske investorer.”

Udvirkninger på andre kryptokurser

Ud over Bitcoin oplevede Ether, den næststørste kryptokurrency, også et fald på 4% og faldt under $ 1650. Andre altcoins såsom Cardano oplevede et fald på 3%, mens Polygon oplevede et tilbageslag på 6%. Selv memecoins kunne ikke undgå nedturen: Dogecoin faldt med 4%, og Shiba Inu mistede 2% af sin værdi.

Top  Fed-chef Powell afviser Zinshøjninger - US-markeder under pres

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button